Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastası babam için emeklilik başvurumuz reddedildi. Ne yapabiliriz?

burcan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba bülent bey size babam adına bikaç soru sormak istiyorum: babam 1961 doğumludur 1978 de dedemin vefat ettiği trafk kazasında babamda beyinnden darbe almış ve 1984 yılında epileptik nöbetleri başlamış babamın
2557 gün (ssk) pirimi var, 2008 yılının şubat ayında ondokuz mys üniv.. tıp fakültesnden kendi isteğimizle rapor aldık ve dokto %70 verdi tanısı jenarolize tonik konik epilepsi ve absans G 408 epilepsi dedi ve bütün doktorlarr bu şekilde kanaat gösterirrler dedi
bizde buna istinaden malulen emekllk talebinde bulunduk ve bizi once tokat devlet sonrrada sivas cumh. ünv gönderdiler
10 gün yatarak gözlem altında yattı bir kez nöbet geçirdiği tespit edildi sonucunda emekli edilmedi

sizce biz ne yapmalıyız
adli süreçmi başlatalım ki ben buna başlatırrsam ahime kadar giderim (hiç şakam yok ahim konusunda)
bu günlerde uludağ üniv. muayene oldu (prof dr ibrahim bora) doktor sıkıntı sitrres uykusuzluk yogunluk vb herrşeyi yasakladı acaba bu yasakladan sonra çalışabilmesi mümkün olabiilir mi

riica ediyorum bana cevap verrirmsiniz

Hay Allah! Bunca zaman gözden kaçmış bu soru. Keşke "cevap verir misiniz" diye hatırlatsaymışsınız... Çok pardon.

1- 1984 yılından önce sigorta başlangıcı varsa
2- Maluliyet cetveli'inde öngörülen "Uygun tedaviye rağmen kontrol altına alınamayan, ayda en az 3 jeneralize nöbetle seyreden grandmal veya haftada en az 3 nöbetle seyreden psikomotor epilepsi (sürücü belgesi olmayan)" durumu söz konusuysa
Yeni baştan malulen emeklilik için başvurun. Yeni baştan diyorum, çünkü bundan önceki başvuru için itiraz süresini çok geçirmişsiniz.
Yeniden başvurduğunuzda reddedilirse, itiraz edersiniz, yine reddedilirse, dava açarsınız. Ve, maluliyet yukarıdaki şartlar varsa, er ya da geç hakkınızı alırsınız.

Çok geç bi cevap oldu ama, her gün yüzlerce mesaja bakmaktan...

Üst Alt