Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastası olup iş bulabilen var mı?

kmlklc

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Epilepsi hastasıyım. Raporum olmadan önce, engelli raporu çıkar işe başla, diyorlardı.

Gıda sektörü olan firmalar şuan, mutfak ta kızgın yağ var nöbet anında tehlikeli olabilir.
Fabrikada, nöbet anında bir yükün altında kalabilirsin.
Marketlerde, kasiyer olarak olsak o an nöbet geçirsen müşteriler ne olacak, diyorlar...

Bunun gibi çeşitli bahaneler.

Raporda vardiyalı işlerde çalıştırılamaz yazıyor...

Ön lisans elektronik mezunuyum, nasıl iş bulacağım hakkında hiç bir fikrim yok. Bunaldım doğrusu, kapı kapı dolaşıyorum; bazı yerler ılımlı yaklaşıyor son anda hastalığı söyleyince birden acır gözlerle tecrübeliden yanayız aslındana kayıyor... Ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Epilepsi nedeni ile, askerlikden de muafım...

Nasıl iş bulacağım hakkında fikri olan var mı?

Genelde işkur üzerinden arıyorum...

Kardeşim epilepsi hastası çalışıyor şok ta ama engelli raporu yok onun.

kmlklc

2018 ekpss ye girmediyseniz en yakın zamanda 2020 de sınav var, yani yeni sınava yaklaşık bir yıllık bir hazırlanma süreniz var yapmanız gereken programlı ve sistemli bir şekilde sınava yönelik çalışmaya başlamak.

Mesleğim; elektronik haberleşme teknikeriyim...

Ancak; C#, C++, Javascript, SQL yazılım dilleri üzerinden de eğitim aldım ve sertifikam var. Şu aşamada ne iş olsa yaparım o derece yoruldum hocam...

Üst Alt