Benim de epilepsi rahatsızlığım var size yardımcı olacağım önce dediklerimi anlamanız gerekir. Eğer daha önce bir sağlık kurulu raporu almadıysanız. Müracatınızda sorun olmaz. Sağlık kurulu raporunuz mevcutsa madde -13(4) göre evvelce özürlü sağlık kurulu raporu verilmiş olduğunun tespiti halinde tekrar rapor verilmez. Eğer daha önceden raporun varsa;
TC .......................... HASTANESİ BAŞ HEKİMLİĞİNE;
Hastanenizden daha önce sağlık kurulu raporu almış bulunmaktayım. Bu rapor ....................yönetmenliğe göre özür oranı belirlenmiştir.
Ben bu özür oranına itiraz etmiyorum, yanlış anlaşılmasın.
16 Aralık 2010 tarihli yeni özürlülük ölçütü sınıflandırmasında geçen özür oranımın mükerrer sayısında tespit edilmiştir.
[SIZE=2][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]MADDE 8 –[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana] (1) Özürlü sağlık kurulu raporları, bu Yönetmeliğin ekinde yer alan EK-1 Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Formuna uygun olarak düzenlenir.[/FONT][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2]16 Aralık 2010 tarihli yeni yönetmenliğe göre madde 8 deki gibi düzenlenmesini talep ederim.[/SIZE]
[SIZE=2]adres: ad,soyad:[/SIZE]
[SIZE=2]imza:[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Rapor almanız memurluğunuzu ve stajerliliğinizi hiç bir konuda etkilemez.[/SIZE]