Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
16-17 saat aç kalmanın ilaç saatlerinizi aksatması çok muhtemel. Ayrıca onca saat aç-susuz kalmak nöbetmeri de tetikler diye düşünüyorum. Bu bağlamda tutmamanızı öneriririm. Ama çok önemsiyorsanız, doktorunuza danışarak birkaç gün deneyip kendiniz karar verin...
peki syn hocam 3 yıldır ilacı kesmiştim nöbet olmuyodu 2 hafta önce hafiften bir nöbet geçirdim şimdi ilaçda kullanmıyorum doktor ilaca başlatmadı orucu ne yapmam lazım bilmemiyorum
geçen sene ramazan ayında nöbet geçirdim.ve acil servise kaldırıldım.bir gün sonra ise nöroloji doktoruna muayne oldum.muayne sonunda epilepsi teşhisi kondu.o gün bugündür ilaç kullanmaktayım..bülent beyin dediğini o gün dr da söylemişti.uzun süre aç kalmak nöbetleri tetikleyebilir oruç tutma dedi..bu sene oruç tutmayacağım...kısmetse kontrollerden sonra seneye inşallah...saygılar