Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi ve astım hastasıyım. 5202 gün primim var. Ne zaman emekli olurum?

_sevgi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlarım benim de sizlerden öğrenmek istediğim bir sorunum var...

ben ssk prim günüm olan 5202 günüm var gün olara benim günüm doldu fakat yaşa kaldım
ayrıca ben epilepsi hastalığına yakalandım ve ayrıca ileri boyutta astım hastasıyım tabiki bu hastalıklar tümü ile raporlu sizlere sorum şudur!!
ben ssk prim günüm dolu olarak şuan mağlulun emeklilik istersem hak kazanır mıyım??
eğer bu konu ile bilgisi olan var ise lütfen benide bilgilendirsin,

şunuda belirteyimki epilepsi beni bayıltacak kadr yoğun derecede ve dediğim gibi hepsi raporlu şimdi bana hangi durmları değerlendirmem gerektiğini söylerseniz çok sevinirim.
sayın oturan boğa bilirkişi olarak sizinde bilgi ve tecrübelerinize bu konuda çok ihtiyacım var eğer iletime cvp atarsanız çok memnun olurum.

saygılarmla
sevgi

Şu an çalışıyormusunuz ve her hangi bir devlet hastanesınden %40 ve uzerı engellıdır raporunuz varmı?

sayın oturan boğa öncelikle vermiş olduğunuz size ve tüm site değerlilerilerine teşekkür edrim...

ssklı ilk başlangıcım 15.02.1989
10.08.1975 de doğum tarihim.

15.02.1989 tarihindeki sigortalılık staj mıydı yoksa tam prim miydi? Bu önemli, çünkü 18 yaşından önceki sigortalılıklar sigorta başlangıcı sayılmaz.

Üst Alt