Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erkek Adam Pcyi Böyle Kullanır‏

alptug06

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]İnternette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar

Silmek istediği bir dosyayı shift+del kombinasyonu ile siler, geri dönüşüm kutusu kullanmaz, tükürdüğünü yalamaz

Windows gezgini kullanmaz, aradığı dosyayı anında bulur[/SIZE]

[SIZE=4]Ip'sini gizlemez[/SIZE]

[SIZE=4]Windows xpde bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuk yapmaz, hoşgörülüdür[/SIZE]

[SIZE=4]Bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir "tek rakibim amd", "rahmetli de x386'ydı", "bir sana hasretim bir de 3ghz cpu hızına", "windows'un ustasıyım, linux'ın hastasıyım" gibi sözleri ağzından düşürmez[/SIZE]

[SIZE=4]Imac gibi renkli, cicili bicili bilgisayar kullanmaz[/SIZE]

[SIZE=4]Gecenin bi vakti bile olsa bilgisayar başında atletle şortla oturmaz[/SIZE]

[SIZE=4]Görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar[/SIZE]

[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz
nokta.gif
gerekirse format basar

Laptopun dokunmatik faresini kullanmaz, normal fare takar[/SIZE]

[SIZE=4]Işıklı-janjanlı kasa kullanmaz[/SIZE]

[SIZE=4]Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar[/SIZE]

[SIZE=4]Markalı pc almaz, kendi pc'sini kendi toplar[/SIZE]

[SIZE=4]"bilmiyordum yanlış yaptım pc bozuldu" demez[/SIZE]

[/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]"sinirlendim vurdum tekmeyi, bozuldu" der[/SIZE]

[SIZE=4]Amd 3000+'ı 2.6ghz'e overclock ederken yanan işlemcisini servise götürdüğünde adam gibi doğruyu söyler, "abi açtım çalışmadı" demez "ne biçim işlemci bu, adam gibi overclock yapılmıyor" der[/SIZE]

[SIZE=4]Bilgisayar ayarlarını kurcalamaktan kaçınmaz gerekirse bozar ama yine de kurcalar[/SIZE]

[SIZE=4]Hızlı yazayım derken yaptığı yazım yanlışlarını silmekle uğraşmaz, hemen enter'a basıp gönderir[/SIZE]

[SIZE=4]Xp'sini windows klasik temasıyla kullanır şekerci dükkanı gibi kullanmaz[/SIZE]

[SIZE=4]Boş usb yuvası bırakmaz hepsini doldurur[/SIZE]

[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]Ayna önünde değil, web cam yardımıyla monitör önünde tıraş olur
[/SIZE]
[/FONT]
[SIZE=4]
[/SIZE][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]128 mb usb bellek taşımaz, babalar gibi 80 gb sabit disk taşır[/SIZE]

[SIZE=4]Yamasını kendi yapar, internette yama aramaz[/SIZE]

[SIZE=4]Bulduğu windows açıklarını kendi kapatır[/SIZE]

[SIZE=4]Evinde evcil hayvan yerine virüs besler[/SIZE]

[SIZE=4]Renkli, cicili bicili windows media player arayüzü yerine, siyah arayüzlü winamp kullanır[/SIZE]

[SIZE=4]Optik sürücüyü asla tuşuyla kapatmaz, eliyle iter[/SIZE][/FONT]

[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]Hızlı yazayım derken yaptığı yazım yanlışlarını silmekle uğraşmaz, hemen enter'a basıp gönderir[/SIZE][/FONT]

[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]normaldede umursamazlar karşısındakini zaten :p [/SIZE][/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4]sanalla gerçek hayatları aynı :D[/SIZE][/FONT]

Üst Alt