Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erken emekli olsam, Destek Primi ile çalışsam, sonraki emeklilik hesabı nasıl olur?

kanarya66

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
vergi indirimi raporum yok.sadece %41 raporum var askerlik yapmadım.askerden önce sigortalıyım.7.600 prim günüm 24 yıl 8 ay hizmetim oldu.şimdi emekli olsam şu an yaklaşık 1.000.-tl net maaş alıyorum.yaklaşık ne kadar emekli maaşı alırım.emekli olduktan sonra normal çalışmaya devam edersem ve 4 yıl sonunda normal emekli olabilirmiyim?

emeklilik

Kardeşim bence yanlışım varsa düzeltilsin lütfen,vergi indirimine tabi olmayanlar erken emekli olamaz.
Yani bu demek oluyorki 4 yıl daha bekliyecen..

vergi indirimi alıp erken emekli hakkı aldınızmı bidaha çalışıp normal emekliliginizi beklemeye gerek yok isterseniz başka işte çalışa bilirsiniz

Emekli maaşınız çalıştığınız prim ve yatırılan prim miktarı üzerinden hesaplanır.Emekli olupta tekrar çalışmaya başlarsanız Sosyal Güvenlik Destek primi yatırarak çalışabilirsiniz.Ama ikinci defa emekli olamazsınız.

Üst Alt