Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşcinsellik, uyum bozukluğu, firar ve sonunda heyete sevk edildim!?

Prager

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar doğu bölgesinde askerim ilk acemi birliğimde rdm ye gitmek istedim eşcinsel olduğumu açıklayacaktım göndermedikleri için kimseye bişey söyleyemedim usta birliğime gitmek zorunda kaldım

usta birliğinde rdm ye çıkıp durumu anlatmak istedim yapamayınca alakasız şeyler söyleyip hastahaneye sevk edildim orda psikiyatri doktorunada eşcinsel olduğunu söylemedim oda bana birliğime geri dönmemi verdiği ilaçları kullanıp geri dönmemi söyledi rapor istedim vermedi bende firar ettim

7 yada 8 gün tam hatırlamıyorum geri döndüğümde herşeyi açıkladım rdm subayına artık bu durumu gizleyemediğimi askere eşcinsel olduğunu çevremden sakladığım için geldiğimi izah ettim doğal karşıladı bölük komutanım bölük astsubayımın onayı dahilinde kıta anket ile psikiyatri ye sevk edildim doktor bana bir ay hava değişimi yazdı f43.2 uyum bozukluğundan ve memleketime döndüm

bu konulardan dolayıda çok zorlandığım için hava değişimi dahil olmak üzere 1 ay raporlu 3 ayda bilerek dönmedim çünkü geri dönmek benim için kabustan farksızdı toplamda 4 ay dönmedim geri döndüğümde bu sefer kita anket ve işlevsellik formu verilip hastahaneye takrar gittim bu sefer yine f43.2 uyum bozukluğundan hava değişimi verildi

zamanında geri döndüm doktora çıktığında bana dediği seni karar verme yetkisi daha yüksek olan sağlık kurullu bir hastaneye sevk edeceğini kendi hastahanelerin bu tip konularda kurulun yetersiz kaldığını söyleyip bir kağıda yazılar yazıp zarfa koydu üstünü kaseliyip imzaladı ve bantladı bunu sevk edildiğim hastahaneye vermemi söyledi sevk kaginada tsk 17/D açısından tarafınızca değerlendirilmesi yazdı ve parantez içinde ek not mevcuttur yazıp bana verdi

sevk kağıdını komutanlara göstermem içinde bir kağıda tsk s44 17/D açısından değerlendirilmek üzere vana sevk edilmiştir yazdı sizce ne oluyor tüm bunlar nedir sağlık kurulu derken nediyor sonuç ne olur yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkür ederim.

Dostum, internette biraz araştırınca "Askeri Psikiyatride Sağlık İşlemleri" diye bir kılavuz var...

17/D Kişilik bozukluğu olarak görünüyor... 17/D F,4 diye birşey var cinsel kimlik ve davranış bozukluğu... Herkes tarafından anlaşılmaması için 17/D yazmışlar sanırım direk olarak... Muhtemelen onaylanırsa o hastaneden çürük raporu alabilirsin...

http://pibad.org/wp-content/uploads/2017/03/NAHİT-ÖZMENLER.pdf

UTOPYA oncelikle tesekkur ederim verdigin linki inceledim d askerlige elverisli degildir yapamaz yaziyor birde bu s44 nedir ve doktora gideceğim hastahane için kits anket ve işlevselliğe gerek varmı diye sorduğumda gerek yok benim verdiğim zarf yeterli olacaktır dedi ama onları alırsan faydası olur çünkü komutanların orada onaylıyor ve askerlik yapamayacağını beyan ediyor bende ondan dolayı seni sağlık kurulu olan hastaneye sevk ediyorum dedi heyete çıkacakmıyım yoksa ordaki tek doktormu karar vericek muafiyet vermezlerse ne yapabilirim

Prager mrb içiniz rahat olsun bu defa muaf kararı verilecektir tarafınıza.

umut2135 Umut bey sizide uğraştırdım kusura bakmayın ister istemez ya vermezlerse korkusu oluyor insanın icinde bunu sürekli düşünüyorum ve vermezler ise ne gibi bir yol izlerim ayrıca firardan dolayı mahkeme açılmış muafiyet alirsam mahkeme düşer mi düşmez ise cezası ne olur ilginiz için tekrardan çok teşekkür ederim

Prager için rahat olsun muaf edilirsin muaf raporunuda mahkemeye sunarsın bir sıkıntı olmaz.

eşcinsellik cinsel kimlik bozukluğu mudur?
yoksa insanın evriminin bir parçası mıdır?
eski çağlarda da var mıdır? yoksa günümüzde patlayan bir moda mıdır?
arkaba olduğumuz diğer hayvan türlerinde de benzerleri var mıdır?
yoksa sadece insan türüne mi aittir?.

ayrıca kendine eşcinsel diyen kişilerin bir çoğunda cinsel obsesyon ve bu obsesyonlara cevap arayan kompülsyonlar var. hiperaktivite ve sosyal fobi ile de yakından ilişkili bu.
yani teknik olarak bu kişiler aslında eşcinsel değil.. katılıyorum..
lakin bir de gerçekten de yapılan testlerde herhangi bir psikolojik rahatsızlığı olmayan herhangi bir fobi, obsesyon, zorlantı veya şizoid durumu olmadan, kimlik bozukluğu yaşamadan harbiden eşcinsel olanlar var..
bu kişilere hasta denilmesi biraz yanlış.

biraz değil baya yanlış..

sizin durumunuz her ne olursa olsun
gerek askeriyedeki eril düzene gerekse de ülkedeki yaygın kanıya paralel olarak teknik olarak hastasınız..
ve zannediyorum ki size elverişli değil raporu verecekler.

Sanırım sizde bir çok insana hasta gözüyle bakıyorsunuz bunu bizler seçmiyoruz bu yaratılış bunu kendimde istemedim ama şikayetçi değilim halimden ama toplum olsun gerek zihniyet olsun yukarıda yazdıklarınız gibi düşünüyor biz insanlar önce ön yargılarımızı yıkmalıyız sizde beni hasta sıfatına koyuyorsunuz kendi tarafınızca @Jozefim

Ayrıca kendine eşcinsel diyen bireylerin çoğunun hasta olduğunu söylüyorsunuz bu sadece bir deyim bunu hastalık olarak gören bu isimleri koyan insanlar değilmi adına eşcinsel değilde başka bir isim ile söylendiğinde hasta olunmuyormu o zaman dediğiniz gibi harbiden eşcinsel mi olunuyor söyledikleriniz de çok büyük mantık hataları bulunmakta @Jozefim

Yazdıklarımı az sayıda forum kullanıcısı görüyor sanırım yada pek fazla ilgilenen yok

OturanBoğa Abi attığınız link çok faydalı oldu yazman içimi rahatlattı çok teşekkür ederim iyiki sizin gibi sizler gibi güzel insanlar var.Gelişmeleri buraya aktarıcam

Üst Alt