Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşi çalışan emekli, emekli maaşındaki ek ödemeyi almaya devam eder mi?

savuralp

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar. eşi çalışan emekli,emekli maaşındaki ek ödemeyi almaya devam edermi.Çalışan eş için A.G.İ nasıl uygulanır,çocuk kimden yararlanır .cevaplarınız için şimdiden tşklr.

Ek ödeme ile eşin çalışması arasında bir bağ var mı ki? Ben bilmiyorum...

Çocuk üzerinden asgari geçim indiriminden aynı anda hem anne hem de baba yararlanabiliyor mu arkadaşlar?

cevabınız ve ilgilendiğiniz için tşklr bülent bey.

Emekli maaşında kesinti olmaz..Eşinizin maaşında agi evli olarak yansır..

*Eşin çalışmasının emekli maaşına herhangi bir etkisi olmaz.
*Emekli maaşındaki ek ödeme AGİ ye karşılık değildir.
*AGİ de çocuk avantajından eşlerden sadece biri yararlanır.
*Emekli olan eş çalışmıyor addedilir.Yani siz çalışıyor eşiniz emekli ise; evli,eşi çalışmayan, .. çocuklu olarak işlem görür.

Ha, ''çocuk kimden faydalanır'' derken sağlık sigortasını kastediyorsanız,ikisinden de olabilir ama bana sorarsanız bırakın emeklide kalsınlar.
Hem her hastaneye vizite kağıdı,sağlık belgesi vs derdi olmadan gider,hem de ilaç kesintisi daha az olur.

slm sağlıklı günler ufukalp kardeşim.bu açıklıyıcı bilgilerin için çok teşekkür ederim.ben emekliyim çocuk zaten benden yararlanıyor tekrar sgkya bildirim gerekirmi.eşim yeni işe başladı.şimdiden teşekkür.

Üst Alt