Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşinden ayrılan kadının yararlanabileceği sosyal haklar nelerdir?

omermataracı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
annem eşinden ayrılıyor ikinci eşinden ve hiç bir şekilde bi yardımı olamayacak çünki çulsuzun teki neyse anneme bir ev tutum nafaka alamayacağı için eşyalarınıda moda lıfe dan aldım taksıtlerını ben oduyorum fakat annem elektırıgını suyunu aşını nasıl yapacak annem 54 yaşında hasta yanı romatizma kilo astım hastası kırasını ben verecegım ama elektırık su vs... yada yemek para yetişmiyor devletin bagladığı bir maaş varmı bu durum için VE EGER DEVLET MAAS BAGLARSA SSK DAN YARARLANIYORMU YADA MAAŞ ALSA BİLE BENİM SSK DAN YARARLANA BİLİRMİ

YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER

Geçmiş olsun

Eğer annenizin sağlık raporu varsa (%40 üzeri) Devlet bakım aylığı sağlayabiliyor diye biliyorum SGK kurumuna gidip görüşmeniz sizin için daha doğru olur.
Daha detaylı ve doğru bilgi alırsınız. Allah kolaylık versin.
Doğal olarak bakacağız annelerimize Allah başımızdan eksik etmesin onları.

Annenizin yaşı genç 65 yaşında olsaydı yüzde 40 raporla bakım aylığı alırdı.ama 2022 alabilir yalnız yaşıyosa.yüzde 40 rapor alın malesef boşanmasınlar diye eşinden ayrılan kadına birşey vermiyorlar

Hemen cevap verdiginiz icin tesekur ederim cok saolun bilgilerinizi paylastiginiz icin evet haklisiniz ssk ya sormak daha mantikli ama onceden bilgi edinmek istedim sizlerin araciligi ile % 40 olacagini sanmiyorum astim astasi romatizma si ve tansiyon bunlar % 40 i tamamlarmi acaba. Aslina bakarsaniz ANNEMİ YANİMA ALİYORUM BİRDE 14 YASİNDA KİZ KARDESİM VAR İKİNCİ ESİNDEN OLMA İKİSİNİDE YANİMA ALİYORUM EV TUTTUM DAYADİM DOSEDİM AMA MAASİM TAKSİTLERİ KİRAYİ CİKİNCA 250 tl kaliyor elektirik su dogal gazimi bogazimizami ( yemek gibi ) yoksa kiz kardesimin okul masraflarimi yol parasi okul harci vs....
Bundan dolayi ben oturacagimiz eve ikametgahimi almayacagim annem tek oturuyor gozukecek bu sekilde bi yardim almayi umuyorum biraz arastirma yaptim kaymakamliktan bir belge aliniyormus muhtarliga gidip bu konu hakkinda bir mebla aliniyormus 300 tl cocuk parasi ile beraber arti eve is alacagim ic camasiri katlama yada incik boncuk ben gece calisiyorum annem aksamlari yapacak bende sabah 3 saatligine yardim edecegim bilmiyorum bu durumun altindan nasil kalkacagim insalalh yoluna koyarim BU ARADA SAOLUN PLUMERİA HANİM

ebrars;
Saolun ebrars tesekkurler bilgi icin soylediklerinizi degerlendirecegim umarim olumlu bir sonuc alirim yoksa vay halimee gece bekcisi oldugum icin gunduz evdeyim bununla ilgili arastirmalara hemen basliyacagim

Üst Alt