Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eskişehir'de rehabilitasyon merkezleri-iş eğitim okulları ve işitme engelliler..?

Tamer TÜRKER

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
eskişehir e tayin istemeye düşünüyorum benim oğlum 12 yaşında down sendromu rehabilitasyon merkezleri-iş eğitim okulları,işitme engelliler eğitimi ve engelli çocukların sosyal yaşamları hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum yrd olursanız sevinirim

merhaba ben eskişehir anadolu ünv. özel eğitim bölümü mezunu bir öğretmenim. eskişehir neredeyse türkiye için özel eğitimin merkezi sayılır. orada alternatifiniz çok olacağını düşünüyorum gönül rahatlığı ile tayin istiyebilirisiniz. mesleki eğitim okulu avukat lütfi ergökmen ve tepebaşında ise uluönder mesleki eğitim merkezi bulunmaktadır. buralarda üniversite öğrencileri stajda görmektedir.

Üst Alt