Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eskişehir'i tekerlekli sandalye ile gezmeye dair deneyimler..?

gokay

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
3
Eskisehiri gezmek istiyoruz.
İstanbuldan Eskişehire hızlı tren ile akülü sandalye ile gelsek, gardan sonra ulaşım sehir içine ve meşhur parklara nasıl sağlanıyor. Saatleri nedir? Orada yaşayan arkadaşlar, tecrübesi olanlar bizimle paylaşabilir mi?
Bu sayede diğer arkadaşlarımızda bu paylaşımla cesaretle yolculuk yapıp gezebilirler.

Son düzenleme:
hocam ben hep gidiyorum herşey bize göre trenvay var zaten heryere gidiyor ücretsiz binebiliyosun engelli olarak sorun yok espark ve özdilek avmlerde şarz dolum yerleri var gidersen beğenirsin güzel yer

zakzom
Bakanlığın vermiş olduğu engelli kartí yeterli mi? Yoksa kenkart olması mı? gerekiyor.?

Peki hızlı trenden inince nerelere gidebiliriz gezmeye. Hic bilmeyen biri için detaylı tarif edebilir misiniz? Hangi ulaşım ile hangi durakta inip nereleri gezelim.

Eskişehire bir kaç defa akülü ile gidip gezmiştik arkadaşlarla.Hızlı tren oldukça rahat.Trenden inince porsuk çayı kenarı, adalar bölgesi hatta akülünüzün şarjı fena değilde odunpazarı evleri, cam eşyalar müzesi buralara akülü ile hiç bir araca binmeden gidip gezebiliyorsunuz.Porsuk çayı kenarındaki kafeler de illaki dışarıda yer bulursunuz malum öğrenci şehri olduğu içinde fiyatlarda gayet makul.Bence es geçilmeyecek, engelliler için mutlaka gidip gezilmesi gereken bir şehir...

trenvaya binerken hiç bir kart göstermeden geçin kapılar engellere acık zaten ve şarz sıkıntın yok zaten avmlerde şarz edebileceğin yerler var biri bozuks diğerine git internetten eskişehirde gezilcek yerler de sonra çıktı al eskişehirde trenvay güvenlye sor gidicen yeri o sana hangi durakta inceni söyler zaten

Eskişehire akülü sandalyemle gittim. Hızlı trene binerken rampa biraz dik ama yardım ediyorlar.
Eskişehirde trenden inince biraz ilerde tramvay durağı var. Otogar yazan tramvaya binince "Atatürk lisesi" durağında inerseniz odunpazaranı gezersiniz. Balmumu müzesini ziyaret edebilirsiniz. Aynı tramvay ile otogar durağında inerseniz Kentpark a ulaşırsınız. Çarşı durağında inerseniz Çarşıya ulaşırsınız. Gitmeyenlere tavsiye ederim. Sabah gidip akşam döndüm. Çok rahattı.
Kentparkta, şehir içinde avm lerde, odunpazarında engelliler için tuvalet mevcut...

Üst Alt