Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ETS Tur şirketini nereye şikayet edebilirim?

Konular
45
Reaksiyonlar
0
Son 3 aydır hayat standartlarım iyileşince ve düzgün bir iş sahibi olunca 27 yıllık hayalim olan tek başıma tatil köyü tatili için antalya da bir otele ait 15-19 haziran arası tatil paketi satın aldım. Bugün firmadan aradılar acenta da ki görevli güya kampanyası biten ve satışa kapatılan paketi satmış bana. 600 lira fark istediler eğer ödeme yapmazsam paketimin iptal olacağını söylediler ayrıca geri ödeme de %30 cayma bedeli tahsil edeceklerini söylediler. Sinir küpüyüm hala gündüzden beri sakinleşemedim.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitmeyenumut

[FONT=Verdana]işin çok zor arkadaşım . bir arkadaşımda aynı sorunu yaşadı aramaktan helak oldu umursamıyorlar [/FONT]

Bu gibi seyehat acenteleriyle yaşadıgın sorunları https://www.tursab.org.tr/ a şikayet edebilirsin cigerlerini sökerler benim ve yakın çevremdekilerin başına gelen acentelerle ilgili sıkıntıları türsab a yazdım ve çok çabuk ve etkili netice aldım derdini güzelce anlat ve elindeki belgeleri sun sorunun kuvvetle muhtemel hallolacaktır

TÜRSAB ve Turizm Bakanlığına şikayet edebilirsiniz.

sikayetvar.com ve tüketici hakları koruma derneklerine başvuru yapabilirsiniz..

şikayet.var'a Tursab ve Turizm Bakanlığına hatta oluyorsa bimer üzerinden Turizm bakanlığına direk yazın
salak yerine koyuyorlar milleti
reklam paralarına milyonlar harcıyorlar ama iş hizmete gelince yalan dolan
halbuki en iyi reklam ağızdan ağıza yayılan reklamdır misal ben bunu duydum ya sizden ETS tura bir sıfır eksik gözü ile bakarım

geçmiş olsun hocam

Tüketici hakem heyetine danışmaya gittim. Şikayetiniz bayrama kadar sonuçlanmaz siz parayı yatırın sonrasında o parayı geri almak için şikayette bulunursun ve paranı da alırsın dedi...

@Bitmeyenumut

Senin için bi mail attım döneceklerdir kesin. sen rezeryasyon bilgilerini yazar mısın?

@Bitmeyenumut dostum ETS müşteri ilişkilerinden şimdi beni aradılar. Sedat Bey ile görüştüm bilgilerin olmadığı için yardımcı olamadılar.

Sen aşağıdaki linke tıkla şikayet teşekkür bölümüne gir yaşadığın sıkıntıyı yaz yardımcı olacaklar.

https://www.etstur.com/Misafir-Deneyimi-Ve-Iliski-Yonetimi

Düzenbazlar, hırsızlar, iyi görünümlü ağzı laf yapan iblislerin hepsi neden bu ülkede toplanmış, bu bananecilik insanların birlikte yaşama iradesini zayıflatıyor, görüyorum herkes (çoğunlukla) adeta bir parazit gibi başkasının hakkını düşünmeden, ne hissedeceğini düşünmeden yaşıyor.

Mağdur olan hakkını arayamayan arasa da harcadığı enerji para boşa giden insanlar da bir süre sonra diğerlerine benzemeye başlıyor. Bu bir terördür dolarla faizle uğraşacaklarına ülkedeki güven endeksini dibe çeken bu rantçı düzeni değiştirsinler. Koskoca kurumsal kimliği olan firmalar bile birbirine baka baka bak şu şöyle yapmış yanına kar kalmış bizde öyle yapalım diyor onun da yanına kar kalıyor.

Üreterek kazanmak yerine soyarak sıfır maliyetle kazanmak çok daha güzel.

SphiNX müşteri hizmetleri dönüş yaptı bir gece için ekstra sadece 100 lira verecek mişim personel hatası olduğunu söylediler telafi olarak havaalanından almaya araç göndereceklermiş.

Personel hatasının bedelini neden siz ödüyorsunuz onu anlamadım. Zorla almadınız ya, sunulan kampanyayı satın almışsınız... Saçma.

Bitmeyenumut senin işin çözülmüş zaten adamlar da hatasını kabul etmiş sorunu çözmüşler hava alanından araçla aldıracaklar seni tatilin keyfini çıkar 100 lirayı dert etme

Diğer türlü İş resmi yola kalınca uzun süre sonra paranı alırsın ama bence değmez.

Üst Alt