Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ev alırsam işyerinde sorun yaşar mıyım?

Ramazan özsoy

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ben 2007 ve 2009de beyin ameliyatı oldum engelliyim 2013 te tekrar çalışmak üzere emekli oldum maaşa bağlandık. Şuanda 10yılkredi çekip ev almayı ďüşünüyorum bu işe başlayalı 3 yıl oldu.sıkıntı yok benim ev aldığımı öğrenirlerse mobing veya yaptırım olurmu bide ilerleyen zamanlarda beni işten çıkarırlarsa benim bi hakkım varmı

@Ramazan özsoy ev almak , araba almak , arazi almak kişisel tasarruf hakkı ve seçeneğidir . Kimse yatırım yaptı diye işten atılamaz , tabii ki işyerinde çekememezlik edip fırsat kollayan yoksa .

10 yıl uzun süre , işyerinin durumunu , kendi maaşını iyi hesaplaman gerekiyor ki ilerde bu kredi yüzünden sıkıntılar yaşama . Binlerce kişi işim iyi , gelirim iyi , desteğim çok diyerek konut kredisi aldı ve şuan çoğu takibe düştü . İşyerinde kaç yıl daha çalışacağını , işyerinin tavrını tutumunu çok çok iyi incele .

Üst Alt