Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ev telefonu faturam çok geliyor..?

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
Ev avantaj uzun tarifesine geçiş yaptım bir ay önce tüm vergiler dahil 19.90 tl sabit faturası bugün borç bilgisine baktım 32 tl borcu gözüküyor görüşme detayına girdim görüşme detayı kaydı bulunamadı diyor zaten telefonumu giden aramalar için kilitlemişim kutusuna kilit vurdum neden faturam 32 tl gelmiş hiç bir yeri aramadığım halde

4 ay önce benide aradılar ev avantaja geçin size 300 dakika her yöne 39 tl dediler tamam dedim kabul ettim.Neyse bir fatura geldi 69 tl.Telefon açtım bu nedir
ben 300 dakika bile konuşmadım bu para neyin nesi diye sordum.Bana verdikleri cevap beyfendi siz özel numara ile konuşmuşsunuz o nedir dedim bana iki sokak ötede oturan annemin telefon evinin telefon numarasını söyledi.yahu bu numara nasıl olur aynı santrale bağlıyız bu nasıl özel numara olur dalgamı geçiyorsunuz ben sadece annem babam yaşlı insanlar günde bir defa eşim arıyor evlerini oda bir dakika hadi bilemedim iki dakika konuşuyor başka kimseyi aramıyoruz bu numaranın nesi özel olabilir dedim bu numara mahalldeki aynı santrale bağlı yok efendim bu numara özel numara.
peki dedim ben kontürlü hat kullanıyorum evi de arıyorum aynı kontör gidiyor annemi de aradığım zaman aynı kontör gidiyor üstelikte sizn tarifenizin yarı fiyatına konuşuyorum özel numara olsa en az 2 katı kontör atmazmı dedim cevap yok.iyi dedim ozaman tarifemi yeniden standart hatta getirin deip söylene söylene kapattım.Diyeceğim oki yalan aldatmaca başka bir şey deyil.artık inanmıyorum

Türktelekom' un engelliler için çıkardığı sosyal tarifeye geçiniz.
aylık 12.5 tl.ye 3.000 dakika şehir içi görüşme yaptırıyor. Zaten akşam dan sabaha kadar şehir dışı bedava kampanyasını da uyguluyor.
444 lü aramalar ayrıca ücretlendiriliyor dikkat ediniz.
Telefonun kendi üzerinize olması şartı ile Sosyal hizmetler kartı veya sağlık raporunuz ile müracaat etmeniz yeterli.

Bizimki de ''iş avantaj 3 yöne 100'' tarifesinde 20.00 tl ve üstü geliyor fatura.Bu ay 23.00 tl geldi.Gündüzleri hiç kullanmıyoruz ama akşamları kullanıyoruz,sabah 8 akşam 8 bedafası varya onun için,gündüzleri konuşmuş olsak fatura tutarı acaip fırlıyor,zorda kalmadığımız sürece gündüz kullanmıyoruz,cepi kullanıyoruz.Bu akşam tarifesi yokken normal tarifedeyken okadar çok fatura geliyordu ki,bi ara kapatmayı bile düşünmüştük..
bence gündüzleri çok fazla kullanıllmadığı sürece çok uygun bir tarife.yaklaşık bir seneyi aşkın 25.00 tl fatura ödemedik.20.00 tl civarların da geliyor.amaaaaaa sabah 8 akşam 8 kampanyası bitsin ozaman siz görün ne kadar fatura geliyor....

aferits;
bende öyle yapacaktım olmadı ev telefonumuz babamın üzerine kayıtlı birde amcam oğlu laptop bizim telefon üzerine almış taksitle onun için olmadı

evet bende ev avantaj tarifinden memnun değilim, banada fatura fazla geldi..
engelli tarifesi nedir?

telefon benim üzerime ama oğlum zihinsel engelli.17 yaşında ben de engelli tarifesine geçebiliyormuyuz.

türk telekom da sosyal tarife var hala devam ediyormu bilmiyorum aylık 12.50

ttnet artık tel hattı almadan internet bağlıyormuş, bende yeni öğrendim araştırıp hattı iptal ettirebililrsiniz bence.

telekom tarafından beni aradılar şubat faturan 19.90 tl gelecek eğer fazla gelirse yine seninle irtibata geçeriz dediler bakalım

öncelikle şunu söyleyeyim, ben de 2 hafta önce türk telekom Sosyal Tarifeye geçtim.Ayda 12,50 tl
Tarife kapsamında 3.000 dakikaya kadar şehiriçi görüşmeler ücretsiz.
benim gibi sadece internet var diye telefonu olan arkadaşlar için uygun bence.bir de şu konu var ben araştırdım bu yalın(yani telefonsuz) adsl hizmetini ttnet in. saçmalalıktan başka birşey değil.şöyle; size diyorlar ki tamam telefon kullanma ama her ay 15 tl hizmet ücreti(yalın adsl) vereceksin artı. ee ben ne anladım bu işten..zaten her ay zorunlu olarak tel. için 13-15 tl veriyorum. operatörler öyle bir tarife yapmalı ki ben mesela :net 6 paketi kullanıyorum kotalı; ayda 24 tl veriyorum (yeni indirimle) bunun yanında benden başka başka isimler altında ayrıca 15 tl alma ....ama işte hala kafa koparmaya çalışıyorlar insanlardan...

bunların yaptıkları işgüzarlık devletin bankasını arıyoruz ziraat ı 444 ya özel diye 1 dakikada 2 tl yazıyor bu türktelekomun özelleştirilmesi hiç iyi olmadı

şubat faturam 20 tl geldi türk telekomdan aradılar ve tarifemi GAP AVANTAJ yaptılar mart faturam 20 tl geldi telekomu aradım dedi nisan faturan 13 tl gelir eğer konuşmasan bakalım sonucu yazarım

bugün faturam geldi 12.50 sonunda kabarık faturalardan kurtuldum

Üst Alt