Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım Aylığı başvurumu önce onaylayıp sonra reddeden memurları nereye şikayet edeyim? [Hukuk]

emine44

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Evde Bakım Aylığı başvurumu önce onaylayıp sonra reddeden memurları nereye şikayet edeyim? [Hukuk]

Selam, benim sorunum evde bakım parası için.
Çağrıldım imzaya gittim, sordum kabul edildi mi, evet dediler, imza atım. beklerken odadaki iki ilgilenen memur bana biraz dışarı çıkar mısın deyip aralarında birşeyler konuştular. sen git biz tekrar olursa çağırırız dendi. 10 gün sonra ret cevabı geldi eve. ilkden kabul edildi dendi de sonra ne düşündülerde ret geldi?!

yani bu iki memurun elinde mi herşey? kimlere veriyolar çok çok durumu iyi olanlar alıyolar bizim gibi hak eden niye alamıyo?
ben ne fazla evde kişi ne de evin gelirinde üç kağıtçılık yapmadım. tlf açtım sordum maaşınız 10 ytl fazla dendi. geçişdirdiler. ama onay verilmişti imza attım neden geri dönüldü.
sorum bu iki memuru şikayet edebilir myim? nereye edeyım?
ilgilenirseniz sevinirim teşekürler

Memurları şikayet etmek bir çözüm değil ki ama. Önemli olan red gerekçelerinin mevzuata uygun olup olmaması. Eğer mevzuata aykırı karar verildiğini düşünüyorsanız, bunun için red kararına itiraz edebilir, ya da yeni baştan başvurabilirsiniz..

Üst Alt