Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı tahkikat için iki haftada bir denetime tabi tutulan var mı?

Gülhan Yücel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Evde bakım maaşı için iki haftada bir takip edilip evine gelinen varmı.Şimdi öğrendim ki dosyam birkez red olup sonra kabul görünce iki haftada bir eve tahkikata geleceklermiş.Evde bulunmazsak 3 kez yine maaşlar kesilecek.Bu konuda yardım istiyorum.

Gülhan Yücel
ebm baglanınca normali yılda 1 kere gelıolar. bana 1kere geldıler ama bi arkadasım vardı 3 4 ayda bi gelmişler ona.
2 haftada 1 gelmelerı saçmalık öyle bişi olacagını sanmıom.

Maalesef müdürün dediğine göre bize 2 haftada bir gelincekmis. Ben buna itiraz edicem tabiki.Boyle hayatmı olur.Kimseye doğru düzgün gitmezler bitek bize.

Gülhan Yücel
yok öyle 2haftada bi gedipde engellıyı ve ailesını huzursuz etmek.yılda 1 kez gelınılıo

Maalesef müdürün dediğine göre her hafta denetime gittikleride varmış.Ama biz evde bakim heyeti neden tahkikat için 3 ay beş ay beklerken elemanların az olduğundan yakınıp en kısa zamanda tahkikata geleceklerini söylerler.Ama iki haftada bir denetime eleman bulmakta hiç zorlamazlar.Bu ne yaman çelişki anlamiyorum

Üst Alt