Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evdeki eşyaların mali değeri 2022 aylığında dikkate alınır mı?

Melih33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese Merhaba,

Engelli aylığı hususunda sormak istediğim birkaç husus vardı, bilgisi olan arkadaşların yardımcı olma şansı olursa müteşekkir olurum.Yaklaşık 1 ay önce anneme rapor için kurula girdik dün sonuç çıktı %61 ve kısmi bağımlı (diyabet+diyabetik ayak)

Sormak istediğim husus;
Babamın emekli aylığı var aylık şuan 4100 tl evimiz yok kira ben şuan bir işte çalışmıyorum.Muhtemelen şartları sağlıyoruz lakin sormak istediğim eve geldiklerinde kılı kırk yaran sorular soruyorlar mı ? Yani misal ben çalışırken eve destek oluyordum o dönemden kalma eşya almışlığımız oldu bu durum engel teşkil eder mi ?

Son olarak;Annemin üzerine annesinden kalma verasetli bir ev var (Ev dediğimde af edersiniz ahırdan bozma in cin top oynuyor üstünde).Bu hususta bir sorun teşkil eder mi acaba ?

Saygılarımla

Kardeş... Eve gelen insanlar malvarlığınıza işinize ev eşyalarınıza bakmaya gelmezler.. Sadece adres ve kişi tespiti doğrumu diye gelirler..
Engelli o adrestemi evdeki kişiler gerçekten doğrumu diye bakarlar.
İstersen musluklarınız tuvaletleriniz lavabolarınız kapılarınız altın olsun.. Onları ilgilendirmez.. Adres engelli ve aile nüfusunda sahtekarlık olup olmadığına bakarlar... Rahat olun

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim babam emekli evde 10 kardeşiz evliyim 1 oğlum var bide eski model araba var 90 model engelli aylığı alabikirmiyim

Kubişim
araba deyince iş degıştı.eskıde olsa arabadan dolayı 2022 baglanmayabılır.

Üst Alt