Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eyt'den emeklilik mi, Vergi indiriminden emeklilik mi?

Gürkan80

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba; %42 sürekli raporum var, vergi indirimi için başvurdum ve bekliyorum. Vergi indiriminden yararlanıp çalışmaya devam edeceğim daha sonrası emeklilik için başvuracağım ve yine çalışacağım ama eyt'den de faydalanabiliyorum. Sizce hangisi daha fazla yarar sağlar, daha fazla maaş bağlanır? Vergi indiriminden emeklilik mi yoksa Eyt'den mi?

tabiki EYT

MAAŞ YÖNÜNDEN İKİSİ DE AYNI.AMA ENGELLİ EMEKLİLİĞİNDE ENGELLİ RAPORLARIYLA UĞRAŞMAZSIN.

Vergi indirimi emeklisiydim EYT geçmek için ssk gittim 12 Mart da raporum süresi bitiyor bana 18 mart yani maaşını aldıktan sonraki gün gel dediler kaydını yapalım 1 nisan da başlar Eyt emeklik dediler peki 13 mart 31 mart arası benim maaşım kesilecek mi bu 18 gün hakkı kaybı mı yaşayacağım ve ben halen çalşmaktayım çalıştığım kurum bu 18 günlük ssk primlerimi mi ödeyecek ben bu 18 gün neyim emekli mi ssk lım kaçak çalışan mı anlamadım birisi yardımcı olsun bana lütfen kafam çok karıştı

Üst Alt