Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Facebook farmville hoş bir çiflik oyunu

murat07ant

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
facebook olanlar oyunları billir o oyunlar arasında farmville (çiflik oyunu) var basit ve hoş benim gibi köyü olmayanlara sanalda olsa tarla bakma ekin bçime hayvan bakımının çok basit halini tatırabilecek bir oyun
bu arada oynayan varsa beni komşuluğa eklesin komşuya ihtiyacım var oynayanlar anladı sebebini :D

ah o komşuluk yüzünden ne dil döktüm millete ben :D
sanalda olsa avutuyoruz işte kendimizi ama benimki biraz hırsa dönüştü :D
her oyunun suyunu çıkarmasam olmaz zaten :D

ben bu sabah arkadaşımın kaçırdığı ineği yakaladım :D:D

biz millet hediye göndersin diye gözünün içine bakıyoruz bu bıktım diyor :D

ne güze işte kısss parasız herşeyin oluyo bırak yollasınlar :)

negüzel işte süt sat bolbol:D:D:D

ya gercekten güzel bi oyun
insan sanalda olsa biraz eğleniyo:D

yok kediler sanal değil ama sanal süt içiyorlar :D
sırf bana komşu olsun diye kedimin adına facebook adresi bile aldım be :D

son etap kaldı kilitli şuan ama en yakın zamanda dolanmaya başlarım komşu lazım banaaa diyee :D
kaybolma bir yere komşum yapacam seni :D

beni ekleyin arkadaşlar murat07ant(@)gmail.com parantezler yok parantezleri koydum çünkü spam programları beni deşifre etmesin diye sizde öyle yapın tavsiye ederim forumlara mail verirken kayıta değil ama böyle yazarken

41 oldum komşu lazım olursa ben burdayım :D

Çok zamanımı alıyordu, ben de 1 ay önce 29. level deyken sildim.

Günde en az 10 davet alıyorum deli olcam ya allahaşkına bana davet yollamayınnnnn :(

Günde en az 10 davet alıyorum deli olcam ya allahaşkına bana davet yollamayınnnnn :(

benim kardeşimde böyle diyordu oynamayacam göndermesin kimse diye :)
ama şimdi oda oynamaya başladı ve benden beter :D
sanada tavsiye ederim yol yakınken gel oyna :D

Yok arkadaşım çete savaşları dediler kralına kadar oynadım 50. seviyeye kadar geldim ancak elimde o kadar çok eğitim cd si varki zamanım olsa onları segredecegim bilgi işlemciyim ben eğitime gerçekten çok açım hepsi boş ömrümün 1 yılını oyunlara vermişimdir ama çok net söylüyorum ama boş işler bunlar ;)

Yok arkadaşım ya bak ben emekliyim ne iş ihtiyacım var ne aş ve gunumun hala 2 saatını en az egıtıme verıyorum en son katılımsız driver ve en az 10 program kurmalı xp katılımsız kurulum cd si yaptım mesela yanlız kuracagın bolumu secıyorsun 5 tane en fazla tusa basıyorsun ha mıllet dıyecekkı neden ugrasayım zaten hazırı var ıcınde kac tane trojan var bılen varsa cevap versın kendım yapar kendım kullanırım :)

Çok zevkli ve eğlenceli bir oyun. Bende severek oynuyorum. :)

Benimde bir ara vardı Farmvillede çiftliğim ama artık yok .. Şİmdi yovilleci oldum..

her aşk nefretle başlarmış merve :D
ah çiftliğim ahhh :D

saatlerine dikkat etsene be lodos :D
çilek çok çabuk kurur aklında olsun :)
bende uzman gibi akıl veriyorum :D

Üst Alt