Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Facebookta etiketlendiğim resimler nasıl silinir?

*Sevgili*

Aktif Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
29
Facebookta bazı arkadaşlar hoşlanmadığım tarzda resimlerle beni etiketlemişler.Bunlar benim "fotoğraflarım "bölümünde görünüyor.Silme ayarlarından hiçbirinde silme butonu yok.Etiketlendiğim resimleri Nasıl silebilirim ?

Yüzeysel bir Facebook kullanıcısıyım, tam olarak istediğine çözüm olur mu bilemiyorum ama etikenlendiğin resim üzerinden adının yanındaki etiketi kaldır seçeneğine tıkladığında istemediğin fotoğraf kendi sayfandan silinmiyor mu?

Ayrıca direk ilgili fotoğrafı Facebook'a şikayet olarak bildirerek kaldırtma şansın var. Sağ alt köşede görebilirsin bu şikayet seçeneğini..

hmm evet Dante'nin de dediği gibi etiketlendiğin fotoğrafın altında,adının yanında parantez içerisinde 'etiketi kaldır' seçeneği var.. ona tıklarsan o fotoğraf sayfanda görünmicektir bi daha..

Evet ismimin yanında "etiketi kaldır"seçeneği varmış farketmemişim.Temizledim.Teşekkürler ..

Üst Alt