Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Faizsiz kredi kampanyası?

Mononoke

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
48
Sanırım bazı bankalar tarafından ''faizsiz kredi'' kampanyası başlatılmış. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

hocam çok şartları varya. Bi iki bankaya gittim pek birşey anlamadım zatende. Bi kere kredi kartı almak zorundayız. Miktara göre bankanın fonumu varmış ne borsa gibi 3 ay belli miktar alıp kilitliyorlar. Sıraladıkça sıraladı insan faizle alsa daha iyi en azından istediğim zaman kapatıp kurtulma şansın var. Bana pek makul gelmedi.

bankaların sıfır faizli kredileri bankacılara yaradı. o söylediğiniz fon alımları, kredi kartı şartları vs hep bankacıların hedeflerinden dolayı sizlere bu şekilde zorunlu diye anlatılıyor. ama alakası yok. kkb skorunuz yüksek ve bankanın mevcut müşterisi değilseniz eğer çıkıyor faizsiz kredi. sizi kandırmalarına izin vermeyin. internet sitelerinde kredilerin kullandırım şartları yer alıyor. gözünüzü açın.

Yok işim olmaz zaten ya bankanın eline düşen yandı.

Üst Alt