Merhabalar,
Belirtileriniz nelerdir acaba şu an ben de çok fazla kasılma kramp, spazmlar var fibromiyalji olduğunu düşünüyorum, halen fizik tedavi hastanesinde yatmaktayım Ankara'da ama doktorlar pek ağrılara yönelik bir şey yapmıyorlar regapen ve dukset kullanıyorum, kas gevşetici olarak da dolantin, tüm vitaminleri alıyorum ama nafile...
Bir kaç tamamlayıcı tıp merkezi gezdim fibromiyalji ağrıları için en iyi tedavinin sinir ve kas hücrelerini desteklediği için ozon tedavisi, spazmları açmak için de kuru iğneleme ve manuel terapi öneriyorlar, siz de bu tedavileri aldınız mı acaba?
3-4 aydan beri bacaklarımda, kalçamda kramp ve kasılmalar oluyor, kalçaların üst kısmında keçelenme ve karında sıkışma hissi oluyor sanki bir şey iki taraftan sıkıyor gibi, boynumun sağ tarafında elimle de hissedebildiğim kablo gibi spazmlar var ve boynum çok gergin, kulaklarımda basınç hissi de oluyor ve nefes darlığı da oluyor arada.
Biraz araştırdım fibromiyalji belirtilerine çok benziyor bu durum...
Bu belirtileri yaşayan veya yaşayıp atlayan arkadaşlar var mı aramızda aydınlatabilrse çok sevinirim valla bıktım bu illetten her neyse...