Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Firma birlşemesi gerekçesiyle başka firmaya nakledildik. Dava açabilir miyim? [Hukuk]

hasankodan

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Selam Arkadaslar.
Ben 01.02.1990 - 29.02.2004 Tarihleri arasında bir kırtasiye firmasında Sigortalı çalıştım. Sonra şirket birleşmesi gerekçesi ile bizi başka bir firma üzerine geçirdi. Şimdi dava açabilir miyim, açsam Sonuç ne olur. Deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

dava acmak icin gerekcen nedir onu söylersen sevinirim detaylı anlatırsan daha iyi bilgi almıs olursun

Kendi firmasını kapattı aslında. Firmayı devretti, bu yeni firmadada Kendisi Müdür oldu. Bize sizin tazminatlarınızı param olunca vereceğim dedi. Sonrasında ise Patronla konuştum sizin tazminatlarınızı o verecek dedi. bizi oyaladı durdu. Kendiside sirketin içindeki malları, çıkardığı ürünleri devretti. Firma üzerine olan Dükkanıda oğlu ve kızının üzerine yaptı, o ara Bankalara borcu vardı icra el koymasın diye. Sonradan bu isyerinde kaza geçirdim. Patron ise 4 sene benim yanımda çalıştın diyor. Diğerini kabul etmiyor. Ben mahkemeye versem iş tazminatı için, ama duyduğum kadarıyla işten çıktıktan sonra 5 sene içinde basvurmak gerekliymis. Sizce ne yapmalıyım.

anladıgım kadarıyla oyuna gelmissiniz adam resmen iflas göstermiş.yani isten cıkıs giris yapmıs gibi olmusunuz.eger zamn aşimi olmadıysa saglam bir avukatla acilen görüsün bu işlerde iyi olan ,yeni firma dedigim gibi eski isyerin iflas gösterince yeni firmaya yeni ise gibi görünüyorsunuz eski firma saybi resmen kandırmıs oyalamıs cok zor bir durum acilen avukata gidin yapilacak bise varsa dava edin hakkınızda hayrlısı olsun.

Üst Alt