Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiziksel engelli nasıl iş bulabilir?

nbmrz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Yaklaşık %82 olarak fiziksel engelli gözüküyorum raporumda ve tekerlekli sandalyem var. Parapilejik olarak gözüküyorum raporumda ve sorun sadece bacaklarımda, üst vücudumda bir problem yok. Destekle ayağa kalkıp işlerimi halledebiliyorum, ayakta durabiliyorum ancak uzun süreler yürüyüş yapamıyorum veya ayakta uzun süre kalamıyorum. Son birkaç haftadır iş arıyorum ancak başvuru yaptığım ilanlardan asla geri dönüş alamadım. Maalesef yakın zamanda üniversiteyi bazı sağlık sorunlarımdan dolayı bırakmak zorunda kaldığım için üniversite diplomam yok, lise mezunu olarak gözüküyorum. İŞKUR'da sisteme kaydoldum ancak 1 haftadır kişisel durumumda engel raporum hala ve hala onay bekliyor. Zaten sistem de çok kötü anladığım kadarıyla. Birkaç defa danışmanımdan randevu da talep ettim ancak geri dönüş yapıldı mı onu bile bilmiyorum sistemin arayüzü oldukça kötü olduğu için. Kariyer.net'te de şansımı denedim bir iki haftadır ancak hiçbir şey bulamadım. Nasıl ilerlemem gerekiyor bu süreçte?

Teşekkürler.

Gönderiyi yanlış başlığın altına açmışım fark etmeden, silmeyi bulamadım. Mümkünse taşınabilir mi gönderi acaba?

Çağrı merkezinde evden vesaire çalışmak iyi olabilir. Şirketlerin online sayfalarından ilan varsa veyahut başvuru formu şansını deneyebilirsin.

Ekpss şansınız yokmu sınavlarına falan girseniz memur olma şansınız olurdu benim bu konuda pek bilgim yok ama sitede genelde engelli memur arkadaşlarımız çok onlar yardımcı olurlar sanırım bu konuda

Merhaba homeofis iş ilanlarına bakın çağrı merkezi olarak sık sık alım oluyor bende aynı durumdayım evden çıkmadan çalışıyorum şirketim başka ilde olmasına rağmen.

Evden calışabilirsiniz. Yada ticari iş yapabilirsiniz alım satım gibi

@İlknur67 merhaba evden çagrı merkezinde nasıl çalışıyorsunuz? Kaç saat çalışıyorsunuz ? İşinizin artı eksileri neler ne kadar maaş alıyorsunuz?

Üst Alt