Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

FMF, serebral palsi ve bacakta kısalık ile rapor oranım ne olur?

OguzZ'

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2012 yılında almış olduğum %40 oranlı sürekli raporum var fakat yeni sistem dolayısı ile (engelli kimlik kartı , ötv muafiyeti vs ) gibi konulardan yararlanmak için yeniden rapor almam gerekiyormuş. Malum o dönem ile şimdiki dönem arasında balthazar formülü yada engel oranları değişti.

bende sereblal palsi sekeli var (sol bacağımı etkileyen) eski raporumu noroloji vermişti.

bundan 1 sene önce FMF olduğumu öğrendim ve bununla ilgili ilaç raporum var.

bildiğim kadarı ile fmf'e direk %20 veriliyor

asıl sorum şu ; FMF + sereblal palsi sekeli + sol bacakta en az 7 cm kısalık var + sol bacakta fleksiyon ve addüksüyon var fakat derecelerini bilmiyorum + 3/5 kas gücü zayıfliği var

bu şekilde %40 raporumu tekrar alabilir miyim ? Teşekkür ederim.

OguzZ' Söylediğiniz rahatsızlıklar için verilecek oranları bilmemiz mümkün değil ama % 40 olur toplamda.

KKELEBEKK
kesin bir bilgi tabiki de veremeyiz sadece en az %40 alır mıyım onu merak ediyordum teşekkür ederim :)

% 25'lik bir oran almanız gerekiyor en az. Onu da verirler kısalıki, güçsüzlük ve yürüyüş bozukluğu için. Tablo 3.4'ü inceleyin yine de. Cihaz kullanımı olduğunda oran artıyor örneğin.

Üst Alt