Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Galatasaray - Ajax Engelli Biletleri İçin Duyuru...

UTOPYA

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
[SIZE="4"]Duyuru: Engelli Biletleri Hakkında[/SIZE]

15 Ocak 2011 Cumartesi günü oynanacak olan Galatasasray - Ajax FC maçı için sınırlı sayıda engelli bileti 15 Ocak 2011 Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı 1 No’lu gişeden 11.00-13.00 saatleri arasında engelli kartı gösterilerek temin edilebilir. Aynı gün 11.45-16.00 saatleri arasında Mecidiyeköy Ali Sami Yen Stadı Kapalı otopark önü İETT durağından Türk Telekom Arena'ya engelli otobüsü seferi düzenlenecektir.

28.jpg

Kaynak: Galatasaray SK | Resmi nternet Sitesi - www.galatasaray.org

hiçbir stada biletle girmedik!şimdi buraya bilet satın alıp mı girecez?

Satın almıycaksın arkadaşım... Engelli kartını gösterip bileti alıcaksın...

eyvallah.çok bir şey istemedik sadece sorduk yav:)

istanbulda olmak vardı ama ne yapalım bizde galatasaray kayseriye gelince gideriz artık.

Pardon Atoksal... Düzelttim mesajı... :)

Öncelikle verdiğiniz fotoğraftan yola çıkarak G.S.kulübünü alkışlıyorum. Hiç bir stadımızda günümüz çağdaş insan vizyonuna yakışan stad bulunmazken engellilere uygun bir tribün yaptıkları için tekrardan kutluyorum.!
İkinci paragrafım istemeyerek eleştiri olacak.! Bilet almak için ayrı stada gitmek iki kere stada gitmek bürokrasi saçmalığıdır. İnternet üzerinden bu iş halledilebilir. Girerkende engelli kartı ve elektronik bilet gösterilebilir...Bir yerde AB standartı uygulanıyor. Bir uygulamada güzel olan uygulamayı, yapılan güzeli kötü yapıyor.
Demekki teşekkürü hak eden Fifa veya Uefa artık bu stadı hangi federasyon bu şekilde istiyorsa engelliye uygun yapı istiyorsa teşekkürler...

Saww haklısın bazı ufak pürüzler var... Ama stad henüz yeni açılacağı için zamanla engellilere yönelik uygulamalar da düzeltilecektir... Bu stad zaten dünyada tek... C90 ölçülerinde başka hiçbir stad yok... Merdivenler arasına bir sıra daha sığar resmen... Ama her bakımdan modernlik ön planda düşünüldü.... Türkiye standartlarında yapılsa en az 70 bin kişi alırdı bu stad...

Yılardır ali sami yen ne maça giderim ve tr bazı stadlara gittim ama ali samiyende cok zorlaniyorduk yok alcaklarmi içeri almicaklarmi hi bi zamanda kapıdan dönmedik ama orda beklemek insanı incitiyor şimdi stad gişelerine girip bilet aliyoruz ve kapasitesi dolunca beklemeye gerek kalmiyor, aslında ilk maça gidilmez yol bakımından kesin likle eziyet olcakdır :)

engellilere ayrılan bölüm yine kale arkası mı ? :d bilen arkadaş ?

Arkadaşım resimde var bak... Birinci katla ikinci katın ortasında...

Hidayet'in takımı Orlando Magic maçlarını Amway Center isimli bir kapalı salonda oynuyor ve bu kapalı salonun da Home | Amway Center adresli bir internet sitesi var. Ana sayfada mausu Venue Info üzerine getirip açılan listenin ilk sırasında bulunan Virtual Tour kısmını tıklayınca yeni bir sayfa açılacak. Sayfanın sol alt taraflarına doğru "TAKE A VIRTUAL TOUR" kısmındaki sarı kısma basınca içeride bir tur atıyorsunuz. Burası sadece kapalı bir spor salonu değil, içerisinde lokanta ve mağazaların bulunduğu aynı zamanda bir alış veriş merkezi de. Sanal tur kısmını tıklayıp içeri kapağı attıktan kısa bir süre sonra kapalı spor salonuna giriyorsunuz. Pota arkalarına dikkat edin ama asıl dikkati üst kata verin. Gavur der geçeriz ama biz sakatları insan yerine koyan maalesef bu gavur dediğimiz adamlar. Pota arkası ve üst katı tekerlekli iskemle kullanan arkadaşların refahı için öyle tatlı bir şekilde donatmışlar ki keşke orda olsak da Hidayet'i izlesek diyor insan. GS klübüne de teşekkür elbette, en azından bizleri düşünerek güzel bir adım atmış.
İyi seyirler.

beyler benim merak ettiğim konu şu lütfen yardımcı olursanız sevincem refakatçıda girebilcek dimi yanında engellinin

cevap bekliyorum arkadaşlar refakatçıda girebilcekmi :(

engelli kartı olmayanlar nasıl temin edebilir acaba????:confused:

Engelli kartı olmayan bilet alamıyor malesef... Bilet almadan da stada giriş mümkün değil...

UTOPYA;

Peki engelli kartını nasıl temin edebiliriz?

şimdi bu maç da olmak vardı muhteşem bir atmosfer olacağına eminim

Aynen Jetset... :)

Mami Junior;

Engelli kartı almak için en az %40 raporun olması lazım... Hastane yada Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne başvuruda bulunuyorsun... Ama kart hemen çıkmaz... Raporun başbakanlığa gönderiliyor çünkü... Yani maça yetişmesi mümkün değil...

Muhterem arkadaşlar engelli kartından kastınız nedir?
Başbakanlık özürlüler idaresinin verdiği özürlüler için kimlik kartı mı yoksa daha başka bir şey mi?
Başka bir şey ise o zaman bu engelli kartını nereden ve nasıl temin etmek gerekiyor?

Zaten bilet satışı yapılmayacak sadece davetliler ve kombine sahipleri girebilecek.

Alifatih1958;

Evet o kart... Başka bir kart değil...

Aslanharun;

Engelli bölümüne girebilmek için ücretsiz olarak bilet temin etmelisin... Çünkü engelli kontenjanı var... Eskisi gibi engelliler yığılıp maç izlemeyecek...

sorum olcaktı

iyi geceler herkese..
benim kardeşim doğuştan rahatsız tam olarak yürüyüp konuşamıyo bizlerin yardımıyla yürüyo..
koyuda galatasaraylıdır..
yarın bilet alcaktık samiyenden kardeşim zaten yeni stadda yorulcak bide oraya götürüp sırada yorulursa stadda uyuya kalır :)
kardeşimin kimliğini kartını götürüp gitsem bilet verirlermi acaba??

evet sınırlı sayıda bilet dağıtılacak 25 adet kadar. özellikle tekerlekli sandalyeli engelli kardeşlerimize. bu gün klüp binasını aradım uzun uğraşlar sonunda bu bilgiyi aldım, galatasaray org da yayınlanmıştı bu açıklma ama kaldırmışlardı hemen. bilet az talep çok olur diye..

Bir fenerbahçeli olarak GS tebrik ediyorum. FB stadını güya yeni yaptılar ama yer seviyesine yakın bir yerden maç izlememizi sağladılar. FB yi kınıyor GS'ı tebrik ediyorum engellilerim maç izleme yeri mükemmel....

Üst Alt