Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gazi Hastanesi'nden rapor alan kimse var mı? Deneyimlerinizi yazar mısınız?

kemaltosun

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,
ben cuma günü sağlık kuruluna giriş yaptıracam ileri derecede lenf ödem hastasıyım sadece kalp damar bölümüne gözükecem başka sıkıntım yok buna istinaden gazi hastanesinden rapor alan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum kurula giriş yaptıktan sonra neler karşıma çıkacak? her bölüm için ücret ödeyecek miyim? rapor elime kaç tl ye gelmiş olacak?

Arkadaşlar bölümleri gezdikten sonra kurul kartını teslim ettiğim yer bana bugün (16.12.2016) aramam için numara verdi bende aradım sorduğumda iki tane imzalanmamış rapor var salı günü arayın dedi ben heyete çağıracaklar zannediyordum sorduğumda ihtiyaç duyulduğu takdirde çağırılır dedi bu normalmi herkes heyete girmesi gerekmiyormu?

sol bacaktan ileri derecede lenfödem hastasıyım bacağımın fotoğrafını dosyaya koymadım heyette gösteririm diye düşünmüştüm heyete çağırmadılar

Üst Alt