Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gaziyim. Psikiyatrik rahatsızlıkla kamudan emekli olmak için gerekli şartlar..?

katoer

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi günler oturan boğa ben terör gazisiyim.

sol el %29 sürekli raporum var. Ama kamuda çalışmaya devam ediyorum 19 yıldır ad. Ve tssb. İlaç kullanmaktayım.
Üç değişik ilde 4 değişik psikriyatiste tedavi oldum son olarak ankarada bir prof. Da tedavim devam ediyorum.
Engelli raporu için il sağlık müdürlüğüne başvurdum Atatürk araştrmada psikriyatisti epikriz istedi. Dr. Umdan alıp Getirdim 2014 ile 2017 arası yok dedi çünkü konyada özel bir klinikte tedaviye devam ediyordum.
19 yıldır gördüğüm tedavi bizi. İlgilendirmez, gereken son üç yıl gerekiyor dedi .

36 ay rapor aldıktan sonra emeklilik hükümleri uygulanır der kanun..
hükümleri demek malulen emekli demek yani malulen emeklilik yoluna gidilir bu malulen emeklilik te 1800 gün pirim ve 10 yıllık sigortalılık süresi aranır bakıma muhtaç ise 1800 gün pirim yeterlidir bu malulen emeklilik hükümleri şartlarını taşımıyorsa emekli olamaz toptan ödeme yapılır maaş baglanmaz bu malulen emeklilik hükümü ise %60 ve üzeri rapor alınması gerekli heyete girip
kanun çok açık

3713 kapsamında vazife malulü maaşı alıyorsan 2. emeklilik için diğer kısaltılan şartlar işe yaramaz yani yaş 55 de emeklilik ise o yaşta emekli olursun

sendemi gazisin2330 sk 3713 e göre maaş alıyorum. Fakat malullük sonrası 7650 gün ssk günüm var % 40 üzeri rapor alırsam nasıl emekli olamam, 55 yaşı beklerim.

Üst Alt