Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gece geç saatlere kadar gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir? [Hukuk]

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
arkadaşlar işden geliyorum dinlenmek için benim üst kat sabaha kadar matkap çalıştırıyor 1 haftadır iyice delirdim nereye şikayet etmek gerekir polisemi zabıtayamı yeni yasamı ne çıkmış akşam 19 dan sonra yasakmış ama adam gece 3 e kadar çalıştırıyor ya

polisi ara , kabahatler kanununa göre ceza yazarlar, tekrar olursa mahkemeye sevkedilir.

anlayışsız biri midir ki komşunuz, direk uyarsanız...

Sürekli polis çağırın, komşunuz bıksın sizden. Ayrıca diğer komşularınız da aynı şeyi yapsın. Siz beziyorsunuz, onu da bezdirin...

Bende Bi Uyarın Konuşun Diyeceğim, Ama Bu Ülkede Anlayışlı İnsan Bulmak Artık Pek Çok Zor, Sen İyisi mi Karakolun Yolunu Tut, Bülent Abinin Dediği Gibi Sürekli Şikayetde Bulun Yoksa Başka Türlü Başa Çıkamazsın ..

Komşunla bir konuş akşam 5 veya 6 dan sonra tamirat yapmanın yasak olduğunu söyle.Çare olmazsa zabıtaya şikayet edebilirsin.

Üst Alt