Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçirdiğim trafik kazasından dolayı sigortaya dava açamaz mıyım?

esmer26

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slmlar..

ben bundan 7 ay öncesi bir arkadaşımın kullandığı motorsikletle kaza yaptım ve sağ ayak tarak kemiğimde ve belimde 2 kırık 1 çatlak ve ezilmeler oluştu.
trafik polisininde tuttuğu testip kaza tutanağına göre suç diğer servis aracında yüzde yüz 8 de 8 kusurludur diye ben de bunun üzerine bir avukata dava açması için vekalet verdim malum 3 ay yataktan kalkamadğım için ve avukatım tazminat davası açmış şahısa ve firma sahibine ama nedense sigortaya dava açılamayagını sölüyor
oysaki çevremden bu yönde çok davalar açıldıgını duydum
şimdi kafam karmakarışık acaba avukatım mı bana yanlış bilgi veriyor? yoksa avukatım bu işleri bilmiyor mu ?

bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler..

sigortayada dava açılması gerekiyordu ama sizin için farketmez.karşı araç sürücüsü ve şirket sigortayıda dahil edeceklerdir. çünkü maddi tazminatları sigorta şirketi poliçedeki limit dahilinde ödemek zorunda limiti aşıyorsa karşı tarah aşan kısmını öder.bunun için karşı taraf mutlaka sigorta şirketini dahil edecektir davaya.manevi tazminata sigorta karışmaz.
www.tazminathukuku.com
burada ne öğrenmek istiyorsan hepsi mevcut
g.olsun

Ahmet bey öncelikle geçmiş olsun sigorta tazminatı ile ilgi bılgı almak istiyorsunuz trfk kazası gecıren vatandaslarımız trfk sıgortasından faydalanıyor
sızın hakkınız da kaza tarıhınden 1 yıl sonra derecelı heyet raporu almanız gerekıyor tazmınat hakkınız rapora gore değerlendırılecektır

geçmiş olsun kardeş karşı taraftan tazminat alabilmen için öncelikle tedavi süresinin bitmesi gerek aracın sigortasından önce tazminatını almalısın bu işler için avukata gerek yok yıllarca uğraşman demek masraf demek sigortadan maddi tazminatını aldıktan sonra karşıdan alacağın manevi tazminat için o zaman vereceksin avukatın birine gitsin yıllarca üğraşsın maddi yi aldıktan sonra manevi tazminata pek bir şey kalmaz bilginde bulunsun

Avukatın Sana eksıkde bılqı Verebılır. Ama sıqortayada acabılecek Davalarda Sıgorta bunun Detayını herzaman Ister . Sıgorta Para odememek ıcın elındekı tum delıllerı Kullanır . Bilqi için uLasabılırsın elımden Geldıqı Kdar Yardımcı olmaya Calısırım

Serdar BaLık

öncelikle geçmiş olsun
yapılan trafik kazası sonucu haklıolduğunuz durumda sigorta kurumlarından hazine fonundan vs kurumlardan haketmiş olduğunuz bi mebla vardır.

Üst Alt