Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gençlik ve Spor Bakanlığı engelli işçi ilanına başvuracaklara bilgi

hsynnml

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba, Öcelikle konu hakkında çok bilgi sahibi değilim. meb'de daimi işçiyim başvurmayı düşündüm sonra vazgeçtim. bilgi edinmek amacıyla sendikayı arayıp bikaç bişey öğrendim. Aklınıza takılan bişey olursa sizde sendikayı arayıp toplu iş sözleşmesi uzmanlarından biriyle görüşmek istediğiniz söyleyip bilgi almanızda fayda var. Zira Meb'e daimi işçi olarak başvururken herkes gibi adam akıllı bilgi edinmeden başvurduğum için ağzım yanmış durumda.Öncelikle Sendikanız Tez-koop iş, koop iş'le karıştırmayın bu başka bir sendika. Şuan için günlük ücretlerinizbelli değil çünkü yeni alınacaklar için ayrı bir sözleşme olacak denildi. Dolayısıyla ilana başvururken kendi şehrinize başvurmaya özen gösterin. Diyeceklerim bu kadar hepiniz hakkında hayırlısı olsun.

Bu ilana ben başvurmak istiyorum lise mezunuyum işe girme şansım olurmu

Gençlik ve spor bakanlığı işçi alımında birkaç il için başvurabiliyor muyuz?

mrb bu gençlik spor bakanlığının ilana 2=3 yer için başvuru yapabiliyormuyuz bn mesala istanbuldayım istanbula başburdum aynı zamanda izmire ve aydına da başvuru yapabilirmiyim ?

Merhaba arkadaşlar 8 Mayıs'ta mülakata girdim sonuçlar ne zaman açıklanır acaba ?

Teşekkürler

Kimsenin bilgisi yok sanırım bekleyelim

Üst Alt