Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gergin omurilik sendromu için farklı görüşler bildiren doktorlar!?

Şifa06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar kızımın MR sonuçlarına göre Bir beyin cerrahı acilen ameliyat geç kalmayın dedi. Çok riskli bir ameliyat,riskleri göze alın dedi. Çok endişelendik en iyi kim diye araştırdık ve Nejat Akalan hocanın kapısını çaldık. Muayene sonucu ve MR a bakarak hiçbir şey yok yanlış teşhis çocuğa sakın dokundurmayın takibe bile gerek yok dedi. Kafamız çok karıştı. Benzer durum yaşayan var mı? Biz Nejat hoca hakkında çok güzel şeyler duyduk ama bu kadar zıtlık bizi şaşırttı.

Merhaba 12 yaşında oğlumun spina bifida kapalı olduğunu öğrendim gergin omurilik olup olmadığını tam bilmiyorum sizin mr sonuçlarını nasıl kızınız kaç yaşında kime götürmeliyim bilemiyorum

Lütfen deneyimi olanlar paylaşabilirmi

Nalan5

Kızım 9 yaşında. MR sonuçlarına göre Nejat hoca kesinlikle sıkıntı yok diyor takibe bile almıyorum dedi. Ancak birçok doktor ameliyatlık dedi. Hala bir sonuca varamadık. Herkes Nejat Hoca bu konuda en iyi o ne dediyse güvenin dediler ama ben bir de Marmara'da Adnan Dağçınar hocaya götüreceğim. İkisi bu konuda çok iyi diyorlar. Allah şifa versin sizin evladınıza da.

Sağolun bende memet özerk ve nejat hocadan randevu aldım Adnan dağçınar ada götüreceğim bizim durumumuza yeni ortaya çıktı ben araştırıyorum telefonda tanışıp bilgi paylaşımı yapmak isterim

[FONT=sans-serif]Bir doktor ameliyat dedi cuma günü CD leri gazi ünv bir doktora göstereceğim sizin kızınız da bifina spida kapalı mı[/FONT]

Nejat hoca gergin omurilik yok takibede gerek yok dedi

Merhaba. İnşallah mesajımı görür ve cevap verebilirsiniz. Çok geçmiş olsun ameliyat oldunuz mu acaba?

Ben 33 yaşında omurgama vida takilacakken gergin omurilik var dedi doktorum once dogustan uzun olan sinirin kısaltilacak dedi...bu uzunlugun bendeki hasarı ise idarar ve gata tutamiyordum hemen wc ye gitmem gerekiyordu.ürodinami diye bir cihaza soktular aşırı derecede idrar gata hissini beyne ileten sinirleri hep köreltmiş..şişli etfal beyin cerrahi adem yılmaz bey ameliyatimi yapti..inanilmaz sancili bir ameliytti 3 gun parmagimi bile oynatsam belimdeki sinirler sızliyordu..1 aya kendime geldim az da olsa idrar gata sorunumu azaltti.tavsiye ederim adem beyi

Üst Alt