Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gitarlı Google logosu

Bacıbey

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
0
Gitar çalıp, kaydedebiliyorsunuz çıkardığınız şaheseri.. Çıkarabilirseniz tabi..:D Ben denedim iki tıngırdattım ama pek bişiye benzemedi.. Öyle yetenekler varki.. Adamın biri istiklal marşını çalmış Gitarlı Google logosuyla.. O kadar yani..:D

Buradan deneyebilirsiniz: Les Paul's 96th Birthday

Sağ altta dikdörtgen siyah bir kutucuk var.. Ona tıkladığınız zaman kaydetmeye başlıyor.. Mause ya da klavye'yi kullanabilirsiniz çalmak için..:)

Daha Dün Annemizin şarkısının notası: aagghhg ffddssa aagghhg ffddssa ggffdds ggffdds aagghhg ffddssa
Klavye tuşları ile oluyormuş bu iş..:rolleyes:

Bir kaç şarkının daha notası var burada: Gitarlı Google logosu için notalar bakarak çalarız artık:)

O logoyu bende beğenmiştim keşke hep kalsaydı :)

kuzenimlee kopuyooossss :))))))))))))

nikah masasını çaldım haha süper ya ben ilk gördüğümdede çok eğlenmiştim bunla harika birşey olmuş bence .. ;)

Bak postacı geliyor...

T-R-T-Y-T-R-E
W-R-E-W-E
T-R-T-Y-T-R-E
W-R-E-W-Q

Çaldım demeyle olmaaaaaaz.. Kopyalayın dinleyelim..:) Ne malüm çalabildiğiniz..:D

Mesela ben beste bile yaptım süpeeer oldu süpeeer..:D:D

Bakın: Les Paul's 96th Birthday

anam kulak yok bendee bakmadan çalamam :D:D:D

MUSTİ SENDEN MİNİ MİNİ BİR KUŞ ŞARKISINI İSTİYORUM :eek:

Üst Alt