Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göğüs cerrahisinin de oran vermesi gerekmiyor muydu?

berkantsl

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkese merhaba, ben ötv indirimli araç almak istediğim için engelli raporuna başvurdum. 2019 teşhisli kanser hastasıyım. Testis kanseri sonucu orşioktemi operasyonu geçirdim, daha sonra akciğer metastazından dolayı 2 akciğerimden de ameliyat oldum. Tıbbi onkoloji %80, üroloji ise %10 oran verdi. Toplam %82 oranlı engelli raporu aldım. Ancak göğüs cerrahisi hiç oran vermedi 0 yani. Ben bu oranla ortopedik engelim olmadığı için araç alamıyorum ancak oranımı nasıl yükseltebilirim? Hastaneden hastaneye değerlendirme değişiyor mu?

Yönetmelik neyse o uygulanır.

Hastaneden hastaneye puan değişmez.

Aldığın rapor 1 yılı geçtiyse tekrar başvuru yapıp şansını dene istersen. @berkantsl,

@OğuzHan112,
10 gün aldı raporumu alalı daha. Göğüs cerrahisinin de vermesi gerektiğini düşünüyorduk ondan dolayı merak ettim

Üst Alt