Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göğüs hastalıkları rapor için 6 ay sonra yeniden kontrol yazdı!?

loyan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba toplam engel oranımız yüzde 90 üzeri çıkıyor rahat bir şekilde
onkoloji yüzde 80
gastroenteroloji 25
görme 5
kbb 20
gögüs hastalıkları 40 verdi yalnız gögüs hastalıkları doktoru 6 ay sonra yeniden kontrol yazmış rapor henüz çıkmadı bu durumda rapor 6 aylık mı çıkmış olacak bunu değiştiremezmiyim acaba 6 aylık rapor hiç bir işimize yaramıyor en az 1 yıllık almam gerekli
m11sgsj

bilgisi olan kimse yok mu acaba

loyan

Evet raporunuz %93 yapıyor,

Göğüs hastalıkları 6 ay süre koymuş,6 ay sonra kontrol demiş,

6 ay sonra tek branş hekim heyete sevk ederse,sadece göğüs hastalıkları üzerinden değerlendirilir ve rapora ektenti yapılabilir,

Raporunuz bir çıksın,sonuca göre tekrar bana yazın.sonucu tekrar kunuşuruz,

OğuzHan112
Hocam peki bu süreçte araç alımı yapamazmıyız her hafta kemoterapiye gidiyoruz zaten araç almak için başvuru yaptık araç alamayacaksak 6 aylık rapor vermenin anlamı ne olacak ki

loyan
Rapor sonucu çıksın,duruma göre konuşalım.

Arac almanıza engel bir durum yok,90 ve üzeri raprunuzla başvuru yapabilirsiniz,

OğuzHan112

6 aylık raporla araç alınamıyormuş öyle söylenildi bize bir de gögüs hastalıkları uzmanı vermeden bile yüzde doksan üzerine çıkıyoruz zaten hasta 70 yaşında neden böyle bir şey yaptı anlamadık oran vermese daha iyiydi

Göğüs hastalıkları dışında aldığınız puanları tekrar yazarmısınız, 6 aylık engelli raporu pek görülen bir şey değil zaten,

Siz rapor çıkınca bana yazın...
loyan

onkoloji yüzde 80
göz yüzde 5
kbb yüzde 20
gastroentereloji yüzde 25
bir de hasta 70 yaşında bunlar gögüs hastalığı doktorunun verdiği oran harici bu bir de bizim ikinci başvurumuz ilkinde balthazard formülünü bilmediğimizden sadece 2 doktora gitmiştik ve oran yüzde 88 çıkmıştı bir daha itiraz da edemiyorum kime sorduysam 6 aylık çıkar onunla da hiçbir haktan yararlanamazsınız denildi

loyan
80+25+20+5%89 yapıyor.

Daha önce itiraz ettiniz mi?

İsterseniz itiraz edin.

bu ikinci başvurumuz ilki yüzde 88di onkoloji ve kbb ye girmiştik sadece onkoloji yüzde 80 kbb yüzde 30 vermişti bir de yaştan yüzde 10 almıştı

İlk rapora itiraz ettiniz sanırım,
Kaldı hakem hastane,doğrumu?

İtiraz edin son kararı hakem hastane söylesin,yada rapor çıksın,6 aylık çıkarsa 6 ay sonra tekrar başvuru yaparsınız.
loyan

2014 ten bir örnek verebilirim. Ehliyet ve araç için rapor alırken;
Raporum 1 yıl çıktı ama psikiyatri 6 ay sonra kontrol yazmıştı rapora. Bu raporla hem ehliyet aldım, hem ötv indirimli araç aldım.
6 ay sonunda kimse bana psikiyatriye görün demedi, bende kendim kontrole gitmedim. (Düzenli poliklinik tedavim devam ediyordu zaten)

1 yıl sonraki raporda veya sonraki raporlarda, raporun konusu ehliyet veya araç için olmadığından 6 ay sonra kontrol yazısını bir daha görmedim.

Teşekkürler hocam peki raporu hangi hastalıktan aldınız bizim ki mide kanseri ondan korkuyorum bir kaç kişiye 6 aylık vermişler nasıl bir sacmaliksa hiçbir işe yaramiyor

Ehliyet ve araç için; sol ayak polio sekeli nedeniyle, "H sınıfı ehliyet alır, otomatik vites araç kullanır" ibareli rapor için başvurdum. Dediğim gibi psikiyatrik tedavimde devam ediyordu o dönem.

Raporun bugün yarın düşer e-devlete, umarım istediğin gibi olur.

Üst Alt