Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görevde yükselme sınavında başarılı olursam mevcut işime devam edebilir miyim?

teknolojik

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
1- MEB görevde yükselme sınavında hizmetli kadrosundan memur kadrosuna geçersem aynı görev yaptığım yerde devam mı ederim? engel oranım yüksek olduğu için başka yerde çalışma imkanım yok. Ulaşım sıkıntısı olur.

2- Yeniden hizmet içi eğitim mi almak gerekiyor kadro değişince?

Kesin bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa memnun olurum.

Zaten 7 yıldır masa başı çalışmaktayım ama kadrom hizmetli atandığımdan bu yana. O yüzden yükseltmek istiyorum.

Kimse sınava girmeyecek sanırım. Forumda hiç sözü bile geçmemiş.

teknolojik

1- En son yapılan görevde yükselme sınavında engelliler bulundukları illerde kendi mevcut görev yerlerine atanmışlardı, meb bu sınavda da aynı kolaylığı gösterecektir.

2- Kadronuz değişince yeniden hizmet içi eğitim almıyorsunuz, sadece kadronuzun değiştiğine ve aynı görev yerine atamanızın yapıldığına dair resmi yazı geliyor ve mebbis sisteminden de kadronuzu memur olarak değiştiriyorlar.

bende 3 sefer görevde yükselme sınavına girdim(2 sini kazandım,1 inde yedekte kaldım.şeflik ve ilçe nufus müdürlüğünü kazandım, şube müdürlüğünde yazılıda yedekte kaldım.mülakata da girmedim)

Üst Alt