Bu kadar Önemli bir konuya sitede ki katılımın azlığı cinsellik konularında ne kadar haklı olduğumu öne çıkarıyor...
Sevgili dostum murattolgga bahsettiğin konu emin ol Türkiyemizde bir çok il de yaşanan bir sorundur. Sana bir Örnek : İstanbul Kartaldan - Bostancıya kadar uzanan Sahil yolu üzerinde Tretuar ve kaldırım taşlarını değiştiriliyor. Kaldırım şev yüksekliğini kendim bizzat ölçtüm (İnş. Müh. Olduğumdan mütevellit) h=55 cm...
Bu hangi mantığa, hangi zihniyete uyulup yapıldı. Kaldırım taşları zemin betonuna sıfır yapılmış yani ileride bir kaldırım taşını değiştirmek için ortalama 3 metrekare zemin betonu kırılıp tekrardan kaldırım taşı yapılıp zemin betonu atılacak, Yaklaşık maliyeti bir kaldırım taşı olarak 543,00 YTL bu resmen sahtekarlık, Uygun normlarda yapılsa 80,00 YTL :twisted: :twisted: :twisted: ....
Sahil yolunda sürekli olan kazaları düşünürseniz o kaldırımların araçlara, araç içinde bulunan kişilere nasıl zarar vereceğini düşünmnek bile istemiyorum...
Engellilerin o kaldrımları nasıl kullanıcağını hiç ama hiç konuşmuyorum, Hemen yanında BİSİKLET YOLU YAPAN ZİHNİYETİN, ENGELLİ BEYİNLERİ MAALESEF BU KONUYU DÜŞÜNECEK YETKİNLİĞE HAİZ HALE GELEMEMİŞ, YAZIK ÇOK YAZIK....
FUZULİMİN DEDİĞİ GİBİ " Olanda vatandaşa ve biz engellilere olmaktadır."
Saygı ve sevgilerimle,