Hepimizin bildigi gibi forumların amaclarından biriside bilgi , yasanılanları diger insanları etkilenecekmis gibi dusunerek ve zarar vermeyecek bir
sekilde paylasmaktır...
Yukarda yazdıgım gibi hastalıklarımızı tedavi eden Tıp Doktorlarıdır ve dolayısıyla tedavi amaclı ilacları Tıp Doktorları tarafından onerilir ve yazılır....
(Ama olur ya Doktorlarımızdan sikayet durumu hasil olursa , Ulkemizde Saglık Bakanlıgı diye bir kurum var Arkadaslar...
www.saglik.gov.tr)
Onerecek ve konusacagımız kisiler Doktorlar olduguna gore , neden forumlarda ilac ismi onerilir , konusulur ve yazılır....!!!
Artı herkesin forumlarda soylenilen ,onerilen ve yazılan ilacı Doktoruna sorup kullanacagından nasıl bu kadar emin olabiliyoruz...!!!
Kas yapayım derken goz cıkarırsak , bunun sonucuna katlana bilecekmiyiz...!!!!! Acil lik oluyoruz Allah korusun , arastırmalar tahliller v.s. ,
ardından Doktor sorar .
Kullandıgınız ilac : xxxxx
Hangi Uzman Doktor ve hangi tedavi amaclı yazdı bu ilaci : ??? !!!
Hasta Cevap : XXXX Forumdan bir Arkadas , xxxx tedavi amaclı kullanmıs iyi gelmis bende okudum kullanmaya basladım...!!!!!
Geri donusu olmayan yollara girmemek icin lutfen Ulu Onder Mustafa Kemal Ataturk un dedigi gibi "
Beni Türk Doktorlarına emanet edin..."
Kendimizi Tıp Doktorlarımıza emanet edelim...