Merhaba herkese 30 yılın sonunda hedefime ulaştım. Daha öncesinde diğer göz protez merkezlerinin çoğuna gittim yaklaşık 5 yeri gezdim. Tam umudumu kaybetmişken her gittiğim yerden ağlayarak çıkmışken SAYDAM GÖZ PROTEZ VE SANAT MERKEZİ'ne gelmemle bu işin çözüleceğine ben bile şaşkınım göz simetrisinin ayarlanması canlı ve parlak doğal duruşu ayırt edilmemesi gibi isteklerim vardı. Yapılan göz protezi sonrası daha önce gittiğim yerlerdeki sonuca bakıyorum birde burda yapılana bakıyorum her detaya önem veriliyor inanılmaz bir titizlikle sağlam gözümün aynısı oldu capcanlı bakıyor ikiside eşit duruyor simetrisi bile aynı işte dedim istediğim sonuç buydu neden o kadar vakit kaybı üzüntü stres hepsini dibine kadar yaşamış biri olarak Adem bey ve Atilla beyden Allah bin kere razı olsun. İllaki benim yaşadıklarımı yaşayıp hüsranla tüm protez merkezlerini araştırıp gidenler olmuştur. Bu yorumu özellikle yazıyorum bu süreçte ben yıprandım siz yıpranmayın direkt doğru yere gidin diye. Herkes göz protez yapıyor. herkes bu tür merkezleri açıyor. Ama burası çok farklı tabiri caizse diğerlerinin yaptığı protez ise bu insanların yaptığı ne? Kullanımı o kadar rahat ki gözde rahatsızlık vermiyor acıtmıyor sanki yokmuş gibi. Artık toparlıyorum bu yorumumu okuyup birilerinin doğru yönlenmesine yardımcı olursam ne mutlu bana sonuçta vesile olmak kadar güzel birşey yok.Çok ağladım çok deprasyonlar geçirdim. Neden daha önce burası ile yolum kesişmedi bilmiyorum. Muhtemelen nedeni internet reklamları olabilir ancak kesinlikle reklama ihtiyaçları yok bilen gidiyor bilmeyenlerin ise bir nebze yaptıkları hakkında bilgi verebilmişsem ne mutlu bana. Sağlıcakla kalın
(REKLAM VS YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜP MUALEFET EDECEKLER UZAK DURSUN. Böyle bir amacım olsaydı diğerlerinin firma ismini yazıp başarısız sonuçlar aldığımı söylerdim ancak bunu yapmam. herkes ekmeğini yer. burdaki amacım benim durumumda olanlara neredeyse gerçeğinden ayırt edilemeyecek bir göz protezi kullanıyor olmam ve bunu ihtiyaç sahiplerine duyurmak istememdir. şuanki halimi merak eden iletişime geçebilir. müsait isem sizi arayabilirim[FONT=Arial Black][/FONT]
(REKLAM VS YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜP MUALEFET EDECEKLER UZAK DURSUN. Böyle bir amacım olsaydı diğerlerinin firma ismini yazıp başarısız sonuçlar aldığımı söylerdim ancak bunu yapmam. herkes ekmeğini yer. burdaki amacım benim durumumda olanlara neredeyse gerçeğinden ayırt edilemeyecek bir göz protezi kullanıyor olmam ve bunu ihtiyaç sahiplerine duyurmak istememdir. şuanki halimi merak eden iletişime geçebilir. müsait isem sizi arayabilirim[FONT=Arial Black][/FONT]