Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Grip aşısı omurilik felçlilere üçretlimi?

Konular
57
Reaksiyonlar
1
Herkese selamlar Grip aşısı biz omurilik felçlilere üçretlimi? herhangi bir istisnai bir durum varmı teşekkürler

safakyıldızı, e- nabız da influenza risk durumu diye bir buton var, buradan bakabilirsiniz. Risk grubunda iseniz aile hekiminize reçete yazdırarak yaptırabilirsiniz.

Ben omurilik felçliyim ve e-nabızda kontrol ettiğimde grip aşısı çıkmıştı yani bu demek oluyor ki aile hekimine yazdırıp yaptırabilirim ücretsiz bir şekilde. Siz de e-nabızdan kontrol edebilirsiniz.

Bende transver myelit geçirdim , e nabızda risk grunundayım aşıyı yazdırsım sağlık ocağına eczaneye gittiğimde ücret çıktı devlet karşılamıyor dedi alamadım aşıyı , kanser olanlar kalp ve akciğer rahatsızlığı olanlar alıyor sen alamıyorsun dediler kaldı öyle bilgisi olan varmı.

Üst Alt