Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Günü gelmeden ilaç raporumu yenileyebilir miyim?

Can1963

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
22
Merhaba 11 haziranda psikatri ilaç raporum bitiyor. Daha erken gitsem raporu yenilerler mi? Yoksa 11 haziran ve sonrasında mı gitmem gerek? Ayrıca tüm ilaç raporlarımı E-nabız'dan görebiliyorum ama nöroloji raporum gözükmüyor bende ne zaman yenileteceğimi bilmiyorum? Nöroloji raporumun bitiş tarihini nereden nasıl öğrenebilirim? Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
E- devlette iki tane rapor görüntüleme seçeneği var. (E-nabız değil e-devlet)
Birincisi Sgk ilaç raporları, ikincisi sağlık bakanlığı ilaç raporları.

İkisini de kontrol edin nöroloji raporunuz için.

@yaşarrr, @kara duman, Anladım geçmiş olsun çok teşekkür ederim.

@tam35efe, E-devlet'tende daha önce ikisinede baktım, ikisindede gözükmüyor. Hem sgk'nın hem sağlık bakanlığının ilaç sorgulama bölümünden baktığımda tüm raporlarım gözüküyor ancak nöroloji raporum gözükmüyor.

Ne yapabilirim arkadaşlar?

@Can1963, Bir sefer başıma geldi e devlet ve e nabızda gözükmeyen ilaç raporu eczaneden sorgulatınca onlarda gözüküyordu herhangi bir eczaneye sorun bakalım onlarda çıkacakmı onların girdiği sistem biraz farklı çünkü.

Üst Alt