Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet alırken aynı anda A2 almamız mümkün mü?

Konular
21
Reaksiyonlar
0
Ben Skolyozum. Hiç bir uvzumda işlev kaybı yok. ancak bir kaç ehliyet kursuyla görüştüğümde boy kısalıgından dolayı büyük ihtimalle H sınıfı alabileceğimi söylediler. Şimdi B sınıfı ehliyet alınırken aynı anda A2'de alınabiliyor istege bağlı olarak. Aynı uygulama H sınıfında da gecerli mi? Hem H hemde A2 alabilir miyim?
Bir de ben Motorsiklet almayı düşünüyorum. ehliyetim h sınıfı olursa ötv ötelemesi yapmam mumkun mu? Donanım olmadıgı için zor, ama almak istediğim model 3 tekerlekli. Bu sayede ötv ötelemesi mumkun olur mu?

bu konu hakkında bir bilgisi olan yokmu acaba. Su an araç almam zor motorsiklet alma istiyorum ancak ilerisi için hem h sınıfı hem a2 almak daha makul gelıyor bana. B sınıfı ehliyet alırken isteğe bağlı A2 alınabiliyor. Aynı uygulama H sınıfında da geçerlimi.

H sınıfı ehliyet; Özel tertibatlı olarak imal, tadil ve teçhiz edilmiş motosiklet veya otomobil türünden araçları kullanacak sakatlara verilir.Siz boy kısalığından dolayı H sınıfı ehliyet alamazsınız.

B sınıfı ehliyet almam benım için daha avantajlı fakat koltukta yada pedallarda modifiye olmadan araç kullanmam çok kolay olmaz diye düşünüyorum. Bu yuzden özel donanımlı araç kullanabilir ibaresi oldugu halde bana B sınıfımı verecekler

BENIM EHLIYETIM H/A2 ZAMINDA MOTORDA KULLANIRIM DİYE ALMIŞTIM

SÜRÜCÜ ADAYLARI VE SÜRÜCÜLERDE ARANACAK SAĞLIK
ŞARTLARI İLE MUAYENELERİNE DAİR YÖNETMELİKTE, BOY KISALIĞI İLE İLGİLİ BİR BİLGİ GÖREMEDİM.
H sınıfı ehliyetinizi nasıl aldığınızı yazarsanız,bizde bilgilenmiş oluruz.

H sınıfı özel tertibatlı araç kullanabilir ibareli ehliyetim var. Otomatik vites (scooter) motorsiklet kullanıp kullanamayacağım hakkında emniyet müdürlüğüne bir mail attım ve aldığım cevap. " eğer otomatik vites motorsiklet kullanabilir ibareli bir rapor alır ve bu raporu emniyete götürürsem artık motorsiklet kullanmamda herhangibir sakınca olmadığı.

Açıklayıcı oldu zannedersem

Üst Alt