Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet raporu farklı bir ilde, sürücü kursu farklı bir ilde olabilir mi? [Soru]

Evren

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
2
H sınıfı ehliyet raporu farklı bir ilde, sürücü kursu farklı bir ilde olabilir mi? [Soru]

Herkese Merhaba

H sınıfı ehliyet almak için heyet raporonu farklı bir ilden alabilir miyim?Yani rapor farklı bir ilde sürücü kursu farklı bir ilde olabilir mi? :)

Bilgisi olan arkadaslar yanıt verirse cok mutlu olucam

Kolaylıklar

Evren DEMİR

Bende bir kas hastası olarak artık ehliyet almak için bir girişimde bulunmak istiyorum olaki Ankaradan rapor alamazsam başka bir şehirdeki raporla bende Ankaradaki bir kursa kayıt yaptırıp bu şekilde ehliyet alabilir miyim :?: Bilgisi olan yok mu hiç bu konuda arkadaşlar :roll:

önceden oluyordu şiumdide olması lazım çünkü örneğin kayseri hiç h sınıfı ehliyeti raporu vermiyor her nedense o zaman il mi değiştirelim. ben veriliyor diye biliyorum..

Üst Alt