yanımızda raporlamı dolaşacağız
roaccutane katılıyorum
ve özel sektör oldugunuda hatırlatarak
indirimin çok çok güzel oldugunu diyebilirim
yerinde bir indirim değil güzel bir indirimdir sadece
güzeliiğide maddi yöndendir
seyehat de engelli oldugunu ispatlayana bir indirim yapılmasına pozitif ayrımcılık diyebilirmiyiz
ki bu noktada eklemek istediğim bir cümlede
ekonomisk getirisinin düşük oldugunu ispat eden her insanın bu indirimden faydalanması gerektiğini düşünüyorum
ama yook tüm engellilere %50 şeklinde bir indirimi kesinlikle kabul etmiyorum
ancak
Ücretsiz Seyahat Hakkı (Sb./Astsb./Uzm.Erb./Erb.Er) :
3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu ile 2330 sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması hakkındaki kanuna göre kendilerine aylık bağlanan;
Ä Sb., Astsb., Uzm.Erb.lar ile eş ve reşit olmayan çocukları,
Ä Erb. ve Er’ ler ile eşleri, yurt içinde Devlet Demiryollarında, Denizyolları Şehir Hatlarında ve belediye toplu taşım araçları ile belediye tarafından kurulan şirketler veya özel firmalar aracılığıyla yaptırılan toplu taşım işinde kullanılan araçlarda ücretsiz seyahat ederler.
yukarıda gördüğünüz üzere şehit yakınları ve gazilere ücretsiz seyehat hakkı verilmiştir ancak burda sağlanan hakkın veriliş amacının bizlere sağlanan hakkın amacıyla çok farklı oldugunu düşünüyorum
ve ulaştırma bakanlığının acaba engellileri çalışma engelli gördüğü içinmi böyle bir karar aldıgını merak ediyorum
bir noktada ergin
arkadaşımız bahsetmiş
thyde ve thdd böyle bir indirim yok muş
olmadıgı doğru ise
eheh söyleyecek başka bişey de yok aslında
kendi istihdam etmediği halde özel sektöre istihdam çağrısında bulunan bir yönetimin engellilere ulaşım kolaylıkları yaklaşımıda bundan farklı olamaz
peki sayın ulaştırma bakanlığı
engellilere indirimli olan özel seyehat firmalarına bağlı otobuslerde örneğin tekerlekli sandalye kullanan bir arkadaşımızın
otobusteki yerine rahat ulaşabilmesi için gerekli düzenlemerde yapılmışmıdır
yakında bizlere halk ekmek büfelerinden ücretsiz ekmekte dağıtılacakmıdır acaba