Kaslara iyi gelen akapuntur
merhaba arkadaşlar sizle bi anımı paylaşmak istiyorum. 10 gün önce ÇAPA da yıllık kontrolüm vardı. sıra beklerken bi MİYASTENİ hastası amca ile tanıştım.55 yaşlarında. hastalığımızdan bahsettik, ilaçlarını gösterdi. tek değnek vardı. ilaçlarını gösterdii. sonra akapuntur sülüğe gdyorum dedim. o da ben yıllar önce felce yakalandım 2 bacaktan ve akapuntura başladım. 15 seansdan sonra parmak uçlarını oynattım.41. seans da değnekleri attım. şimdi tek değnekten destek alıyorum dediii.(kendim MİYOPATİ HASTASIYIM) bende ankarada sülük akapuntura gdyorum 3 haftadır kas ağrılarım yok. eşim hareketlerimin hızlandığını söylüyor. bende gdyorum inşallah gözümün önünde aniden fayda görenler oldu. 9. SEANSDAYIM. 1.5 ay da sülüklerin salgısı enzimlere karışacakmış. ben elimden geleni yapıyorum şifa ALLAHTAN ARTIK
isteyen bakabilir DOĞAL HAYAT ankara. bende ordaki eski hastalarla konuştum. inşallah gelişmelerden haberdar ederim sizi 1 seansım kaldı. sonra 1.5 ay bekliycem duruma göre.
youtube dan doğal hayata bakabilirsiniz. biz elimizden geleni yapalım da takdir ALLAH DAN