Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hacettepe'ye giden, kalan veya tedavi olan var mı?
ben cok yattım hacettepede. kac kereler amelıyat oldumdu. eskıden baya ıyıydı orası. sımdı hastane nıyetıne hıc gıtmeyın. olsa olsa aıle hekımı gıbı bı yer deyın. hatta o kadar bıle degıl.
gecen sene elımı kırmıstım. cumartesıydı. gıttıgım hastane hasta kabul etmedıgınden hacettepeye gıttım. hay gıtmez olaydım.
bana agrıya dayanabılırmısın dıye sordu yamak cocuklaragrıyo ıste napcaksanızda dedım. guya 10 kere ıgne saplayıp neyse damar buldukdıye serumu bagladı salak hemsıre. sozde doktorum dıyen kucuk velet yapıstı elıme bı buksun. olmadı hadı bıda evırsın cevırsın amman canımı cıkardı agrıdan. ıs bıttı dedıler sonrada serumda kan var bu hıc akmamıs ondan agrını kesmemıs dıyolar
zaten hıcbırsey usulune uygun degıl. bı kesmekeskı. numarator bıle yokkulak sagır oluncada seslendıgını duyamıyosun sırasındadahada hıc gıtmem hacettepeye. allah dusurmesın....
Hacettepede Çoçuklugum ve Gençliğim Geçti 2o yıl önce ilik Nakliği oldum çok şükür atlattım bunun yanı sıra bissürü operasyonlar geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum Ankara Hacettepe benim ikinci evim oldu hatta yarın yine gidiyorum ilik nakliğinden kurtuldum derken şimdi Yemek borusu Kanseriyle savaşıyorum Git babam Gel babam Gerektiğindede Hastanede Yatıyorum Allah Hepimize Şifa versin.
çocuk ve yetişkin psikiyatri 20 yılım hacettepe'de geçti, doktorlarından ve hastaneden çok memnunum, antalya'da böyle bir hastane yok, hastanenize sahip çıkın.