- Uçakla yolculuk ederken (de) sakat olmak!
* Bugüne dek Türk Hava Yolları (THY) ya da başka bir havayolu şirketiyle seyahat ettiniz mi? Ettinizse tecrübelerinizi yazar mısınız?
* Seyahatin herhangi bir aşamasında sakat olduğunuz gözünüze sokuldu veya küçümsenip saygısızca sözler işittiğiniz oldu mu?
sakat kaldıktan sonra yani engelliyken hiç uçakla seyahat etmemiştim
bakına bakına güzel yerlerde mola vere vere seyahat etmeyi sevdiğim için uçak hiçbir zaman tercihim olmamıştı zaten. ama durumumuz malum; tekerlekli sandalyeden dolayı bi yardımcımız olmadan uzaklara gitmek çok zor. uçaksa uzakları yakın eden güzel bi ulaşım aracı. yanımda yardımcı olmadan tekerlekli sandalye ile İstanbul-Antalya gidiş dönüş seyahatini tek başıma nasıl gerçekleştirdiğimi anlatayım.
1- www.thy.com.tr ye girdim
2- online bilet bölümünden gidiş dönüş tarihlerimi belirtip rezervasyonumu yaptım.
3- yolcu bilgi formunda "tekerlekli sandalye" diye bir bölüm var oraya tıkladığınızda size üç seçenek veriliyor.
a) standart (hiç yürüyemeyenler için)
b) aprondan uçağa kadar
c) basamaklar için (yürüyen fakat basamak çıkamayanlar için)
d) kabinden koltuğa kadar. (..ha bu ne ola ki? ) bunlardan size uygun olanını seçin.
4- formdaki bölümleri büyük bi itinayla doldurdum ve ödememi kredi kartıyla yapıp "elektronik bilet" seçeneğini işaretledim. bilet ve uçuş numaram formda verdiğim emailime geldi.
HAVA ALANI VE SONRASI
5- check-in denilen bilet onay ve bagaj teslim bölümüne tekerlekli sandalyem ve refakatçimle gittim.
kimlik kartımı, kredi kartımı ve %40 üzeri engelli olduğumu belirten raporumu istediler.(rapor sadece %25 indirim içindi) ve biletimi aldım.
6- bir görevli benim hizmetime verildi.
bu kişi kendi sandalyem ve valizimi bagaj bölümüne teslim etti.
THY na ait ayrı bi tekerlekli sandalyeye alındım (bu sandalye değişimi sadece güvenlik için. sandalyemin profil borularının içinde patlayıcı olmadığı ne malum ) tabii beni yolcu edenlerle orda vedalaşıp ayrıldım.
7- daha sonra görevli tarafından sadece yolcuların alındığı güvenlik bölümüne götürüldüm. uçağın kalkış saatine 45 dakika vardı.
8- kalkışa 20 dk. kala adamım beni lift denilen asansörlü ve kabinli bi taşıyıcıya bindirdi. bu lift uçağın kapısına kadar beni kaldırdı. liftin kabininde tekerlekli sandalyeden transfer koltuğu denilen tabure kadar küçük, arkalıklı ama yanlarda kollukları olmayan tekerlekli bir koltuğa alındım. kolluklar gövde dengesi olmayanlar için önemli ama niye kolluklar yok diyemiyorum çünkü o zaman koridor geçişi imkansız olur...
inanın ince ince bunun hesabını yaptım.
ŞİMDİ BURASI ÖNEMLİ:
9- uçağın koltuklar arası mesafesi yani koridoru çok dar. 40 cm. ya var ya yok. boyum 1.70 ve 70 kiloyum o koridordan transfer arabasıyla geçerken zorlandım. transfer arabasının bel hizasında kalın bir kemeri var onunla gerek görürlerse sizi bağlıyorlar. arkadan bir kişi itiyor önden bir kişi dizlerinizi birbirine yapıştırarak oturacağınız koltuğa kadar çekiyor, sonra diz altından ve koltuk altından tutarak uçaktaki yerinize yerleştiriyorlar. koltuk araları da çok dar.
şimdi...
uçak kapısının hemen girişinde koltuklar var yani koridor geçiş zorluğunu yaşamadan hemen oraya neden oturtulmuyoruz..?
sebebi basit: bizi oturttukları yer hemen acil çıkış kapısının yanı. acil çıkışlar da uçağın ortalarında. yani ani bir tahliye durumunda engelli ve refakatçisiz yolcunun ilk tahliyesi için böyle bir yöntem uygulanıyor.
gideceğiniz yere varınca yine aynı işlemler tekrarlanıyor. İki görevli geliyor. transfer koltuğuna alınıyorsunuz, uçaktan özel asansörlü araca geçiyorsunuz, bu aracın kapalı kabininde THY nin tekerlekli sandalyesine aktarılıyorsunuz, bu sandalyeyle bagaj teslime götürülüyorsunuz. görevli kendi t.sandalyenizi ve valizinizi bagajdan alıyor ve orada kendi sandalyenize geçiyorsunuz.
bitti mi..?
hayır şimdi işin en güzel tarafı başlıyor
alanda beni dört kişi karşılamaya geldiği halde görevli amca valizimi onlara dahi vermedi ve beni kardeşimin arabasına kadar kendi itti.
arabaya binmeme yardım etti. t.sandalyemi bağaja yerleştirdi. bi arkamdan bunu saymayız tekrar bekleriz deyip mendil sallayıp su dökmediği kaldı (engelli ve hasta yolcularla ilgilenmek üzere özel bi ekip oluşturulmuş çünkü yardıma gelen personelin yeleklerinin üzerinde kocaman PORT CLINIC yazıyor )
istanbul'a dönüşümde de aynı yakın ilgi devam etti. görevli beni ve bagajımı karşılayıcılarıma teslim etmedi. otoparka kadar itti, arabaya binmeme ve t.sandalyenin bagaja yerleştirilmesine yardımcı oldu.
AĞLAMAK İSTİYORUM SAYIN SEYİRCİLER
THY bu engelli yolcu olayında benden 100 üzerinden 100 puan aldı.
yahu keşke şurası da şöyle olsaydı ne iyi olurdu diyebileceğim tek bir şeyle karşılaşmadım. Haa tabii uçağın koltuk araları o kadar dar olmasaydı diicem ama ayıp olcak
Bence arabanıza binip havaalanından ayrılana kadar sizle ilgilenmelerinin en güzel tarafı şu; diyelim ki karşılayıcınız alana gelmedi/gelemedi ya da buluşamadınız veya karşılayıcınız yok yalnızsınız. Taksiye binip t.sandalyeniz ve valiziniz bagaja yerleştirilene kadar sizi bırakmıyorlar.
NOTLAR:
Hasta ve Özürlü Yolcu
yukardaki linkte: "Özürlü yolculardan rapor istenmez, ancak kendi başlarına ihtiyaçlarını gideremeyecek ve gerektiğinde uçaktan tahliyesini yine kendi başına yapamayacak durumdaki özürlü yolcuların refakatçisi olmadan seyahatlerine izin verilmez."
yazısını okuyunca THY yi telefonla aradım. çünkü uçakta kendi tahliyemi kendi başıma yapamayacak durumdaydım ve refakatçim yoktu. refakatçiye gerek yok dendi. Nolur nolmaz diyerek iki gün sonra THY yi tekrar telefonla arayıp sordum yine refakatçi gerekmez dendi.
%25 indirim:
Türk Hava Yolları’nda Engellilere Engel Yok...
28.06.2007
Türk Hava Yolları’ndan özürlü yolculara yüzde 25 oranında indirim...
özel sağlık hizmeti: (Bu hizmet sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana'da verilmektedir.)
Özel Sağlık Hizmeti
görme ve duyma özürlü yolcu
Özel ihtiyaçları olan yolcular
sedyeyle taşıma:
Özel Servisler
(arama motorları için meta tagları : THY engelli yolcu özürlü yolcu uçakla seyahat )
bu bilgileri google’da çok aradım bulamadım bu taglar benim gibi arayanlar içindir.