Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakim duruşmaya gelmiyor! Ne yapabilirim? [Hukuk]

Nirvana333

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 2014'te kaza geçirdim ve 2014 ten beri devam etmekte olan bir davam var hala sonuçlanmadı. İki duruşmadır hakim gelmiyor mazeret yazılıyor şimdi kasımın sonuna atıldı. Nasıl bir yol izlemeliyim ? Beklemekten usandım artık...

Nöbetçi hakime çıkıyordur dosyan ve nöbetçi hakimde kendi dosyası olmadığı için mazereti yazarak ileri tarihe atıyordur. Tahminim mazeretli günlerine denk gelmişsinizdir. Mahkeme kalemine başvurarak sormalısınız durum neden böyle diye , size elbet bir cevap verecekler ve daha iyi yönlendireceklerdir.

Özcan. şimdi zaten adli tatile girdi kasımın sonuna atıldı , nisandan beri hakim gelmiyor duruşmaya

Avukatın yokmu o bir şey demiyormu

Ülkemizde yaşanan sorunlar herkesin malumu. Özellikle adliyede büyük sıkıntılar var. Her duruşmasına farklı bir hakimin girdiği davalar var. Bu şartlar düzelmeden sabretmekten başka yapacak birşey maalesef görünmüyor.

Bimer bu durumu açıklayıcı bir şekilde yazın davanızın bilgilerini yazın bakalım nasıl ilgileniliyor bimerde hsyk ya gönderiyor hsyk da size yazılı cevap gönderecektir ama şu sıralar adli tatil başladı dilekçeni adli tatil bitime yakın bir tarihte ver

Üst Alt