işsiz arkadaşlar ufaktan umudu kırın çalışanları da geçin emekli bile gözünü sınava dikiyorsa kurumlar arası personel değişimini işsiz arkadaşlara ve kamu oyuna engelli istihdam ediyoruz daha ne istiyonuz diye yutturcaklar
sesimizi çıkarmazsak çalışan memur sınava girebilir hükmü maddeden çıkmazsa işsiz olarak avcumuzu yalacağız LÜTFEN ARKADAŞLAR GEÇ OLMADAN
BİMER,DEVLET PERSONEL TEŞKİLATI,BAKANLIKLAR,BAŞBAKANLIK SESİMİZİ NEREYE DUYURABİLİRSEK...yoksa işi olup gözü doymayanlar işsizlerin yine işsiz gezmesine sebep olcak İŞSİZDEN ÇOK İŞ DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN GİRECEK....sağ duyulu ve işsiz arkadaşların dikkatine ben kendim için uğraşmıyorum benim gireceğim bir kişilik yer giremezem bile kurum değiştircek bir insan yerine işsiz birinin girmesini isterim..işsiz arkadaşlar bu siz yada sağ duyulu arkadaşlar sizin abiniz,ablanız,kardeşiniz,akrabanız olabilir bu yeni memur alım sınavı KURUM DEĞİŞTİRME SINAVI DEĞİL destekleyin lütfen kontenjan hakkıyla dolsun daha sonra kurum değiştirme sınavı yapılsın yada boş kontenjan kalırsa AÇ GÖZLÜ ÇALIŞAN İNSANLAR SINAVSIZ TERCİH ETSİN ama önce işsizler girsin...çalışan memura bir işin var neden giriyorsun dediğinde kendine göre haklı sebepler sayıyor menmun değilsen istifa et dendiğinde neden istifa ediyim diyor demek ki ne kadar zor olursa olsun ÇALIŞTIĞI İŞ işsizlikten daha iyi..arkadaşlar destek verin işsiz insanlar hem topluma girsin hem bir uğraşları hemde üç beş kuruş maaşları olsun benim adım hıdır elimden gelen budur gerisi sizin vicdan ve desteklerinize kalmış...ARKADAŞLAR BU SINAV %3lük ÖZÜRLÜ KADROSUNU DOLDURMAK İÇİN AÇIK OLAN 20BİNLİK BOŞ KADRO İÇİN YAPILMIYORMU? yapılıyorsa memur olan arkadaşların bu sınavda ne işi var önce bunu bir soralım kendimize 40binlik açıktan sizin kadronuz düşülerek 20bine inmiş şimdi sizi tekrar bu sınava sokarak 20binlik kontenjanı gümbürtüye getirmek amaç...denildiği gibi bu kadro işsiz insanlarla dolsun kurumlar arası iş değiştirme sınavı yapılsın kimse itiraz etmez ona ama birlik ve sağ duyu şart bencilik yok biz olursak başarabiliriz....